Η Samsung παρουσίασε το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της

Το μέλλον των smartphones περιλαμβάνει περισσότερες οθόνες.

Η Samsung αποκάλυψε το πρώτο πτυσσόμενο smartphone - ή μάλλον το δεύτερο, καθώς η άσημη Royole ήταν εκείνη που είχε κάνει μια αντίστοιχη προσπάθεια- και αυτό ονομάζεται Infinity Flex Display. Το τηλέφωνο μπορεί και ξεδιπλώνεται σε μέγεθος tablet με πλήρη οθόνη από την μία πλευρά και μια ακόμη μία -σε μισό μέγεθος- από την άλλη. Προφανώς, γιατί δύο οθόνες είναι καλύτερες από μία. 

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό preview στη σκηνή του Samsung Developer Conference την περασμένη Τετάρτη, σημειώνοντας ότι η μαζική παραγωγή της συσκευής είναι θέμα μερικών μηνών. H Samsung ανέφερε ότι το τελικό προϊόν δεν είναι ακόμη έτοιμο για επίδειξη και αυτό θα γίνει προσεχώς, μη επιτρέποντας σε προγραμματιστές και δημοσιογράφους να το αγγίξουν ή να το δουν από κοντινή απόσταση. Από το Opening Keynote όμως υπάρχουν κάποιες εικόνες που δείχνουν αρκετά.

Η Samsung παρουσίασε το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της
SAMSUNG INFINITY FLEX 2

Από ό,τι μπορείς να δεις το smartphone δεν δείχνει και τόσο κομψό, όσο τα υπόλοιπα της αγοράς αυτή τη στιγμή, αν και η Samsung υποστηρίζει απλά ότι δεν θέλει από τώρα να αποκαλύψει αρκετά, γι' αυτό και χρησιμοποιήθηκε θήκη που την κρύβει.  

Παρόλα αυτά, ακόμα και με έναν εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό, το Infinity Flex είναι πιθανό να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και βάρος από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της αγοράς. Όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης του ή μάλλον των δύο οθονών του, η μεγάλη έχει μέγεθος  7,3 ίντσες και η μικρή 4,58.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αγορά θα βγει σύντομα και το αντίστοιχο smartphone της Royole, που θυμίζει βιβλίο.

Και κάπου εδώ προκύπτει το μεγάλο ερώτημα: Γιατί δύο οθόνες; Η Samsung αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να "περιηγηθείς στο ίντερνετ, να παρακολουθήσεις, να επικοινωνήσεις και να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όπως ποτέ πριν στο παρελθόν". Αυτό όμως ίσως και να φαίνεται περισσότερο περίπλοκο παρά χρήσιμο. Όμως η τεχνολογία μοιάζει να κατευθύνεται προς αυτή την κατεύθυνση, με εταιρείες όπως η Google, η Huawei και η LG να αναπτύσσουν ευέλικτες οθόνες. Multitasking, λοιπόν, μέχρι να ματώσουν τα μάτια.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος