Μάλλον αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των PlayStation 5 και PSVR2

Ένας χρήστης του Reddit υποστηρίζει ότι γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα της Sony.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 22 Νοεμβρίου 2018

Το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν μέσω Reddit για την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου PlayStation 5. Μάλιστα εκτός από το release date υπάρχει άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια που έχει ανεβάσει την αδρεναλίνη των gamers: μία αναβαθμισμένη κάσκα PSVR2 (σ.σ: εικονικής πραγματικότητας) που θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κονσόλας.

Πώς όμως ξεκίνησε όλος αυτός ο πανικός; Ένας χρήστης με αυξημένες αρμοδιότητες στο Reddit, ο RuthenicCookie και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την κοινότητα, ιδιαίτερα μετά την σωστή πρόβλεψη ότι η Sony δε θα συμμετέχει στην επόμενη E3 έκθεση, υποστηρίζει ότι τα αποκαλυπτήρια για το PlayStation νέας γενιάς θα γίνουν κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2019 κι ότι θα είναι διαθέσιμο για το κοινό τον Μάρτιο ή τον Νοέμβριο του 2020.

Ο RuthenicCookie όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό αφού προχώρησε και μερικά βήματα παραπέρα αποκαλύπτοντας τεχνικά χαρακτηριστικά (8-πύρηνος επεξεργαστής της Ryzen), το κόστος (500 δολάρια) και την αισθητή βελτίωση της VR κάσκας, της οποίας η προκάτοχος δεν έχει ακριβώς κερδίσει μία θέση στην καρδιά του κοινού. Όσο για ποια video games θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί της Sony; The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima  και Death Stranding είναι μερικά από αυτά, ενώ παραμένει μυστήριο το κατά πόσο το PlayStation 5 θα μπορεί να παίζει παιχνίδια παλιότερων εκδόσεων.

Μάλλον αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των PlayStation 5 και PSVR2

Σημαντική σημείωση: Όλα όσα προαναφέρθηκαν είναι ανεπιβεβαίωτες φήμες. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει δείξει κι άλλες φορές την αξία του όσον αφορά την αλίευση σημαντικών πληροφοριών από την ιαπωνική εταιρεία.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος οι fake followers και τα αγορασμένα likes από το Instagram

Το κοινωνικό δίκτυο σχεδιάζει την εκκαθάριση κάθε ψεύτικης δραστηριότητας από την πλατφόρμα του.