Μόλις κυκλοφόρησε online η beta version του Red Dead Redemption 2

Η περιπέτεια της Άγριας Δύσης συνεχίζεται στο ίντερνετ.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 28 Νοεμβρίου 2018

Ακόμα κι αν με κάποιον μαγικό τρόπο κατάφερες να τελειώσεις την πολύπλοκη ιστορία του Red Dead Redemption 2 και να εξερευνήσεις κάθε σπιθαμή του αχανούς χάρτη που σε ταξιδεύει στην Άγρια Δύση, καλό είναι να μην βάλεις ακόμα το CD στην άκρη μαζί με τα άλλα games που έχεις τερματίσει.

Πέρα από τις γερές δόσεις replayibility που έχει το παιχνίδι από μόνο του, η Rockstar φρόντισε να δώσει ακόμα έναν καλό λόγο στους gamers να χαθούν από προσώπου γης τα Σαββατοκύριακα: η beta versiοn της online εκδοχής του video game είναι από χθες κοντά μας.

Μιας και μιλάμε για beta κι όχι για demo, τα bugs και τα glitches είναι αναμενόμενα

Όχι, βέβαια, για όλους αφού η εταιρεία θέλησε να επιβραβεύσει όλους όσοι είχαν σπεύσει να αγοράσουν το Red Dead Redemption 2 όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Έτσι όσοι είχαν αγοράσει την Ultimate Edition έχουν πρόσβαση σε αυτήν από τις 27 Νοεμβρίου, όσοι έπαιξαν το παιχνίδι στο launch date της 26ης Οκτωβρίου αποκτούν πρόσβαση στην beta version στις 28 Νοεμβρίου, εκείνοι που έκαναν το ίδιο ανάμεσα στις 27 και 29 Οκτωβρίου την αποκτούν στις 29 του μήνα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση στις 30 Νοεμβρίου.

Μόλις κυκλοφόρησε online η beta version του Red Dead Redemption 2

Φυσικά μιας και μιλάμε για beta κι όχι για demo του Red Dead Redemption 2 Online, τα bugs και τα glitches είναι αναμενόμενα. Άλλωστε κι η Rockstar ελπίζει στη συμμετοχή του κοινού ώστε να διορθώσει το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα που πιθανόν να παρουσιαστούν.

Στην online έκδοση της Άγριας Δύσης θα είσαι μέλος μίας ομάδας που αποτελείται από δύο μέχρι επτά παίκτες. Θα υπάρχουν skirmishes, επιθέσεις στην αντίπαλη βάση, προκλήσεις από γνώριμα πρόσωπα, κυνήγι και -για τους οπαδούς του micromanagement και του farming- ψάρεμα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Lego για ενήλικες, για την καταπολέμηση του στρες

Η εταιρεία λανσάρει παιχνίδια για να μεταφερθείς άλλες πιο ευτυχισμένες εποχές.

Είναι το App Store ένα παράνομο μονοπώλιο;

Μήπως η Apple έχει μονοπωλήσει την αγορά, με αθέμιτο τρόπο; Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τον Ιούνιο του 2019.