Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Mortal Kombat 11

Το αγαπημένο fighting game επιστρέφει δριμύτερο και πιο βίαιο από ποτέ.

Κάποτε το Mortal Kombat άλλαξε το σύμπαν των video games σκοτώνοντας την εποχή της αθωότητας. Σήμερα, 26 χρόνια μετά, επιστρέφει δριμύτερο και πιο βίαιο από ποτέ αν κρίνουμε από το trailer που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα Game Awards. Σε εποχές που μόνο ευχάριστες δεν είναι, το θρυλικό fighting game μοιάζει να είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσεις τα καταπιεσμένα σου νεύρα.

H ιστορία

Στο trailer της ενδέκατης συνέχειας της σειράς του Ed Boon συναντάμε δύο παλιούς μας γνώριμους: ο "καλός" Raiden με το χαρακτηριστικό καπέλο κι ο "κακός" Scorpion διασταυρώνουν κυριολεκτικά τα ξίφη τους, σε ένα τοπίο που κάνει την Κόλαση να μοιάζει με Παράδεισο. Η ιστορία φαίνεται ότι συνεχίζεται από εκεί που είχαμε μείνει, με τον πρώτο να δείχνει διψασμένος για εκδίκηση, όπως ακριβώς και στο τέλος του Mortal Kombat X.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα από Mortal Kombat, η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω από την αιματηρή μάχη ανάμεσα στον δικό μας κόσμο και τους εισβολείς του απειλητικού NetherRealm. Όσο για την αισθητική; Κάπου ανάμεσα στο grindhouse και τις pulp ταινίες καράτε με το βάρος να πέφτει στην ωμή και χωρίς όρια βία.

To gameplay

Σε περισσότερο τεχνικά νέα τώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι πέρα από τη νέα μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί το Mortal Kombat 11 θα δίνει και τη δυνατότητα customization των χαρακτήρων. Κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να φέρουν τους μαχητές στα γούστα και στα μέτρα τους. Μένει να διευκρινιστεί αν εκτός από αλλαγές στην εμφάνισής τους, το customization θα φέρει και αλλαγές στις ειδικές τους κινήσεις, κάτι που θα ανεβάσει αυτόματα το επίπεδο στο replayability του παιχνιδιού. Ποιοι όμως θα είναι αυτοί οι χαρακτήρες; Θα υπάρχουν οι Klassic fighters αλλά και αρκετοί νέοι μαχητές που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Η ημερομηνία

Αν η επιστροφή του Mortal Kombat ανήκει στα καλά νέα της ημέρας για σένα, θα χρειαστεί να δείξεις λίγη υπομονή: το video game θα βρίσκεται στα ράφια τον Απρίλιο του 2019.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης