
Το WhatsApp σε λίγο καιρό θα σταματήσει να λειτουργεί σε μερικά smartphones
Η τεχνολογία προχωρά και δυστυχώς κάποιοι μένουν πίσω.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2020 και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο που μας έρχεται, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάποια smartphones. Ή μάλλον πιο σωστά σε εκείνα τα παλιά κινητά που δεν μπορούν να κάνουν πια update με τις τελευταίες εκδόσεις των iOs και Android λειτουργικών συστημάτων. Προφανώς οι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι, όπως είναι λογικό πολλοί κάνουν λόγο για κακές πρακτικές με μόνο σκοπό το κέρδος ενώ από την πλευρά του το δημοφιλές app υπεραμύνεται των επιλογών του λέγοντας πως η τεχνολογική πρωτοπορία και ζητήματα ασφαλείας το οδηγούν προς αυτές.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις παλιό smartphone η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια σου. Εκτός, πάλι, αν δεν σε πειράζει να αποχωριστείς του WhatsApp. Αν, όμως, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό ποιες είναι εκείνες οι συσκευές που μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Σε πολύ απλή γλώσσα, όποιο smartphone δεν μπορεί να προχωρήσει πέρα από τις εκδόσεις iOS8 και Android 2.3.7 καλό θα ήταν να ξεχάσει το WhatsApp από τον Φεβρουάριο του 2020 κι ύστερα. Α, ναι, και μία τελευταία ενδιαφέρουσα υποσημείωση: Από τον Δεκέμβριο του 2019 κι έπειτα, το πιο επιτυχημένο instant messenger εκεί έξω δεν θα λειτουργεί σε κινητά τηλέφωνα που έχουν λειτουργικό σύστημα Windows.
Από: Esquire IT
Φωτογραφίες © Getty Images
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Οι μαγικές παραλίες της Ιθάκης
Στο μικρό νησί του Ιονίου, life is a beach. Απολύτως δικαιολογημένα.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΊσως αρκεί ένα απλό κόλπο του Bill Gates για να γίνουν όλοι πλούσιοι
Για όσους αναρωτιούνται πώς παραμένει δισεκατομμυριούχος παρότι βρίσκεται εκτός Microsoft.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΜία μέρα στη θάλασσα για να γίνεις καλύτερος
Λίγο ο ήλιος, λίγο η αμμουδιά και το θαλασσινό αλάτι και έχεις το free spa που σου αξίζει.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςO Γιάννης Αντετοκούνμπο tweetάρει στα ελληνικά, το ΝΒΑ αναρωτιέται
Ένα tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα ελληνικά ήταν αρκετό για να συνδεθεί ο Durant με τον Μουστάκα.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΣτις Σπέτσες με τη Belvedere και τον Γιώργο Καράβα
Όλα όσα ζήσαμε στο Spetses Classic Yacht Regatta μαζί με το διεθνούς φήμης μοντέλο και την super premium βότκα.
Ο David Bowie για δεύτερη φορά Barbie
Η νέα κούκλα αποτίει φόρο τιμής στα 50 χρόνια του άλμπουμ Hunky Dory.