Η βαλίτσα που φορτίζει smartphone και laptop εν κινήσει

Όσο πιο πολύ κινείται, τόσο πιο δυνατό είναι το ρεύμα που παράγει.

Πριν μερικά χρόνια, τα powerbanks ήταν κάτι το επαναστατικό για τη φόρτιση των κινητών και των laptops και το απαραίτητο gadget για όποιον ταξίδευε συχνά και βρισκόταν διαρκώς εκ κινήσει. Σήμερα, η τεχνολογία και οι startuppers εφεύρουν νέους, ευφάνταστους τρόπους για να διευκολύνει την ψηφιακή ζωή μας και να μας κρατά συνεχώς δικτυωμένους. Ενδεικτικό παράδειγμα, το brand Rollogo που λανσάρει την τροχήλατη βαλίτσα-φορτιστή. Η Escape, σχεδιασμένη από τον Frédéric Gooris, σπουδαστής του Philippe Starck, από τους πιο γνωστούς βιομηχανικούς σχεδιαστές του 21ου αιώνα, είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα που χρησιμοποιεί την κίνηση των τροχών για την παραγωγή ενέργειας. Το σύστημα αυτό λειτουργεί ως εξής: Οι τροχοί της βαλίτσας κινούνται, παράγουν ενέργεια και αυτή διοχετεύεται σε ένα σύστημα μπαταριών και φορτιστών. Η χρηστικότητα της Escape όμως δεν εξαντλείται εδώ.

Η βαλίτσα που φορτίζει smartphone και laptop εν κινήσει

Διαθέτει ειδικές θήκες και χώρους για την αποθήκευση φορητού υπολογιστή, καλωδίων, φορτιστών και smartphones που μετατρέπουν τμήμα της βαλίτσας σε ένα μικρό γραφείο.

ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η αυτονομία της Escape αγγίζει τις δέκα ώρες, ενώ επιτρέπει τη φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει επίσης μία ειδική εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τσεκάρει μέσω bluetooth το επίπεδο μπαταρίας της βαλίτσας, η οποία να σημειωθεί είναι αδιάβροχη εσωτερικά και εξωτερικά.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης