Μερικά από τα καλύτερα earbuds της αγοράς

Οκτώ επιλογές ασύρματων in-ear ακουστικών από τα AirPods 2 της Apple μέχρι τα Pro Totally Wireless της Powerbeats.

Γράφει: Στάθης Ασπιώτης 21 Δεκεμβρίου 2019

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη του earbuds, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, για διαφορετικές χρήσεις και εμφανίσεις. Για χρήση στην πόλη τα in-ear ακουστικά ή "ψείρες" είναι τα πιο προσφιλή. Οι λόγοι είναι περισσότεροι του ενός και έχουν να κάνουν με το ελάχιστο μέγεθός τους, το οποίο μεγιστοποιεί τη φορητότητά τους, Μπορούν να είναι πολύ διακριτικά, έως αόρατα ή να αποτελούν ενεργό στοιχείο του στυλ. Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι, ενώ τα ασύρματα in-ear ακουστικά υπάρχουν αρκετά χρόνια, έπρεπε να έρθει η Apple για να τα κάνει μόδα – με λειτουργικές υποχωρήσεις, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ευπρόσδεκτες, λοιπόν, τόσο η Apple όσο και οι διαθέσιμες εναλλακτικές προτάσεις. Ακολουθούν οι πιο ενδιαφέρουσες.

Μερικά από τα καλύτερα earbuds της αγοράς

1. Master & Dynamic MW07: High-end ακουστικά με θήκη φόρτισης φινιρισμένη στο χέρι. Χρησιμοποιούν μαγνήτες βηρυλλίου και ενεργοποιούνται αυτόματα, με οπτικούς αισθητήρες, όταν τα φορέσεις. Μοναδική η σχεδίασή τους.

2. Powerbeats Pro Totally Wireless: Σχεδιασμένα για χρήση σπορ, τα Pro έχουν αυτονομία έως 9 ώρες και σε απομονώνουν για να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις.

3. RHA TrueConnect: Είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και τη βροχή, ενώ η θήκη τους δίνει τέσσερις φορτίσεις. Ελέγχουν ψηφιακούς βοηθούς με φωνή και αφή.

4. Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0: Προσεγμένα στις λεπτομέρειες, με δυνατότητα προαιρετικής ασύρματης φόρτισης και σε θήκη-κόσμημα.

5. Sony WF-1000XM3: Σχεδιασμένα για να προσφέρουν καλύτερη απομόνωση, με χρήση ενεργητικής αποθορυβοποίησης. Η Sony ισχυρίζεται ότι προσφέρουν ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας.

6. Cleer Ally Plus: Με μαγνήτες νεοδυμίου και ενεργητική απομόνωση από τους θορύβους, έχουν αυτονομία έως 10 ώρες και υψηλή απόδοση στη μουσική και στις κλήσεις. Είναι πανέμορφα και ανθεκτικά στον ιδρώτα.

7. Apple AirPods 2: Με τη σχεδίαση των αρχικών AirPods, η Apple κατάφερε να κάνει αξεσουάρ μόδας τα ασύρματα in-ear ακουστικά, όπως είχε κάνει μερικά χρόνια πριν με το iPod, το iPhone κ.o.κ. Συμβάλλουν στην όρθια στάση του σώματος, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μην πέφτουν.

8. JBL Reflect Flow: Πλήρως αδιάβροχα, τα Reflect Flow είναι σχεδιασμένα για δραστηριότητες σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ενώ επιτρέπουν να διατηρείς ακουστική επαφή με τον κόσμο γύρω σου. Να ήταν ομορφότερα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

5 video games που περιμένουμε με ανυπομονησία να βγουν το 2020

Από το reboot του Halo μέχρι το Cyberpunk 2077 με τον Keanu Reeves.

Κάθε πότε πρέπει να σβήνεις το ιστορικό του browser

Επειδή τα data δεν είναι μόνο προσωπικά αλλά και ευαίσθητα δεδομένα.