Το καλύτερο δώρο για να κάνεις στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα

Ένα PlayStation®4 κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Μία φορά gamer για πάντα gamer. Το gaming ήταν εκεί στην εφηβεία μας, όταν γύρω από μία κονσόλα μαζευόταν όλη η παρέα. Όταν οι διακοπές των Χριστουγέννων ήταν η καλύτερη ευκαιρία για gaming sessions που ξεκινούσαν από το πρωί στην οθόνη της τηλεόρασης και δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όταν περνούσαμε ατέλειωτες ώρες κάνοντας φανταστικά ταξίδια σε άλλους κόσμους, γνωρίζοντας larger than life χαρακτήρες και -κυρίως- όταν γεμίζαμε αδρεναλίνη από την καταιγιστική δράση χωρίς, όμως, να κινδυνεύουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Στη δεκαετία του '90 ο πραγματικός πρωταγωνιστής της video game σκηνής δεν ήταν άλλος από το PlayStation που ήρθε για να αλλάξει την ιστορία: Τρομερά γραφικά, απίστευτο gameplay και χαρακτήρες όπως ο Crash που έμειναν θρυλικοί.

Σήμερα, σε εκείνη την παιδική παρέα που μαζευόταν γύρω από την κονσόλα έχουν αλλάξει πολλά: Κάποιοι άφησαν τα video games λόγω υποχρεώσεων, άλλοι γιατί η δουλειά δεν τους αφήνει πια να ηρεμήσουν ούτε λεπτό ενώ κάποιοι άλλοι παραμένουν ακόμη φανατικοί gamers.


Ένα PlayStation®4 κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.


Υπάρχει άραγε τρόπος να πατήσει κανείς ένα κουμπί και να επιστρέψει στο τότε; Επειδή οι χρονομηχανές δεν έχουν ακόμα ανακαλυφτεί μπορείς να πάρεις την τύχη στα χέρια σου.

Το καλύτερο δώρο για να κάνεις στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα

Αν θες να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου που θα εκτιμήσει πολύ, μπορείς πολύ απλά να ξαναστήσεις εκείνη την αγαπημένη συνθήκη. Ένα PlayStation®4 κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Στις χριστουγεννιάτικες διακοπές που πλησιάζουν θα σου δώσει την καταλληλότερη αφορμή για να μαζευτείτε ξανά και να αράξετε, όπως τότε, στους καναπέδες. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί σε τίτλους όπως το God of War, την τελευταία προσθήκη της θρυλικής σειράς στο PS4 που έχει αγαπηθεί όσο λίγες και λόγω της εμπνευσμένης από την ελληνική μυθολογία θεματολογίας της; Στο Spider-Man της Marvel που έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς, στο αριστουργηματικό The Last of Us που θυμίζει καλογυρισμένη υπερπαραγωγή με σενάριο για Όσκαρ ή στις σαγηνευτικές περιπέτειες του Nathan Drake στο Uncharted 4; Φυσικά και δεν γίνεται να λείπουν τα πολύωρα sessions με φίλους όπου όλοι θα προσπαθούν να αναδειχθούν πρωταθλητές στο FIFA 20.

Στις γιορτές πρέπει να χαλαρώσεις. Το χρωστάς στον εαυτό σου. Μάλιστα το PlayStation®4 θα βοηθήσει εσένα, τους φίλους αλλά ακόμη και τα μικρά σου ξαδέρφια και ανίψια που θα έρθουν για επίσκεψη να περάσουν ατέλειωτες ώρες γεμάτες περιπέτεια, δράση και ταξίδια σε κόσμους που δεν πρόκειται να συναντήσουν πουθενά αλλού. Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθε ώρα για να ξεφύγεις από τη νωθρότητα. Ήρθε η "Ώρα να παίξεις" και να αφήσεις όλα τα άγχη της καθημερινότητας μακριά! 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης