Το θεματικό πάρκο της Nintendo θα είναι ένα ζωντανό video game

Στην Οσάκα κατασκευάζεται η παιδική χαρά για κάθε gamer του πλανήτη.

Το Super Nintendo World θα είναι ένα είδος Disneyland για τους fans της ιαπωνικής εταιρείας. Το θεματικό πάρκο θα αποτελέσει προέκταση στα studios της Universal στην Οσάκα και θα ανοίξει τις πύλες του την πιο κατάλληλη στιγμή: Φέτος το καλοκαίρι, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να είναι ένα από τα πλέον σημαντικά γεγονότα του 2020, οι διψασμένοι για νέες εμπειρίες τουρίστες θα κατακλύσουν την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Η Nintendo επέλεξε το ηλεκτρονικό ντουέτο των Galantis και τη Βρετανίδα Charli XCX για να δώσουν μία πρώτη γεύση στο κοινό για το τι ακριβώς το περιμένει. Το τραγούδι έχει τίτλο "We are born to play” ενώ το βιντεοκλίπ αποτελεί ιδανική εισαγωγή στην εμπειρία που σκοπεύει να προσφέρει το ιαπωνικό brand στους εκατομμύρια φίλους του.

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές του Super Nintendo World; Όπως ήταν αναμενόμενο ο Mario θα έχει πρωτεύοντα ρόλο. Μέχρι στιγμής είναι το μόνο σίγουρο ότι θα υπάρχει πίστα του Super Mario Kart (με κανονικά carts) καθώς κι ένα τμήμα που θα ονομάζεται "Yoshi's Adventure”. Εκείνο, όμως, που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής το κοινό είναι η gaming λογική στην οποία θα στηρίζεται το πάρκο.

Σύμφωνα με τον Thierry Coup, επικεφαλής του creative design τμήματος των Universal Parks, όταν οι επισκέπτες θα πατούν το πόδι τους στο Super Nintendo World οι υπεύθυνοι θα τους δίνουν ένα ειδικό bracelet, το οποίο θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με ένα app στο κινητό τους. Έτσι θα μπορούν να βλέπουν τα σκορ που πετυχαίνουν σε κάθε διαφορετικό τμήμα του θεματικού πάρκου καθώς και να διαγωνίζονται με άλλους επισκέπτες για βραβεία και δώρα.

Το θεματικό πάρκο της Nintendo θα είναι ένα ζωντανό video game

"Ένα ζωντανό video game" ήταν οι χαρακτηριστικές λέξεις που χρησιμοποίησε ο Coup για να περιγράψει το νέο μεγαλεπήβολο project της Nintendo. Είναι σίγουρο πως σε λίγους μήνες η Οσάκα θα έχει αποκτήσει ένα τουριστικό αξιοθέατο που θα αποτελέσει ένα απόλυτο must see. Τέλος, κι επειδή η δραστηριότητα της ιαπωνικής εταιρείας δεν σταματά ποτέ, αντίστοιχα πάρκα ετοιμάζονται τόσο στις Η.Π.Α (Χόλιγουντ, Ορλάντο, Φλόριντα) όσο και στη Σιγκαπούρη.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.