Houseparty, το καλύτερο app για ομαδικές βιντεοκλήσεις

Το face to face κοινωνικό δίκτυο κάνει όλα όσα υπόσχεται το όνομά του.

Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Κάτι που μέχρι χθες έκανε ο περισσότερος κόσμος, τώρα επιβλήθηκε δια νόμου μιας και αρκετοί συμπολίτες μας θεώρησαν λογικό να κατακλύζουν τις παραλίες, να αράζουν σε καφενεία ή να κάνουν πάρτι σε φοιτητικές εστίες. Τώρα, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ οι βιντεοκλήσεις είναι απαραίτητες. Ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά είναι ζωτικής σημασίας.

Facebook, Skype, Viber είναι μερικές από τις εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπάρχει όμως ένα νέο app, πολύ πιο φρέσκο και διασκεδαστικό, για να μας βγάλει από τη βαρεμάρα της καραντίνας. Ονομάζεται Houseparty, δηλώνει ότι είναι ένα face to face κοινωνικό δίκτυο και κάνει όλα όσα υπόσχεται το όνομά του.

Η διαδικασίας εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή, απλά χρειάζεται να δώσει κανείς το email και τον αριθμό του κινητό του, πριν μπει σε έναν νέο θαυμαστό κόσμο όπου οι βιντεοκλήσεις έχουν περισσότερο fun. Τι άλλο όμως προσφέρει;

Παράξενα topics

Στην κεντρική οθόνη εμφανίζονται παράξενες ειδήσεις, όπως ας πούμε "τα αβοκάντο είναι δηλητηριώδη για τα πτηνά", οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν ιδανική σε καιρούς βαρεμάρας ιδανική ευκαιρία για ένα χωρίς νόημα και αιτία videochat με φίλους. Σκοτώνουν τον χρόνο που δεν περνά με τίποτα.

Quick Draw

Θυμάσαι το Pictionary, εκείνο το επιτραπέζιο που έπρεπε να δείξεις στους φίλους σου τι ακριβώς θες να πεις χωρίς όμως να βγάλεις λέξη αλλά, αντίθετα, σκιτσάροντας αυτό που έπρεπε να επικοινωνήσει; Ε, τώρα, και σε ψηφιακή version.

Τα quiz

Ήρθε η ώρα για παιχνίδι ερωτήσεων. Οι κατηγορίες είναι αρκετές και μπορείς να διαλέξεις, μεταξύ άλλων, ανάμεσα σε Netflix, Γενικές Γνώσεις, Γεωγραφία, Σπορ και πολλά άλλα.

Heads Up

Κάτι σαν το Ταμπού, όπως το παρουσιάζει στο τηλεοπτικό της show η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres. Το γεγονός ότι κρατάς μία καρτέλα στο κούτελό σου βοηθά στον να ξεφύγει εύκολα η κατάσταση. Ένα ιδανικό παιχνίδι με άλλα λόγια για να ψοφήσεις στα γέλια με τους φίλους σου στην άλλη πλευρά της γραμμής και να ξεχάσεις την καραντίνα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος