Το επόμενο iPhone ίσως να μην έχει θύρα φόρτισης

Η Apple περνά στη wireless εποχή.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 27 Μαΐου 2020

Πιθανότατα, τα επόμενα iPhones από εδώ και πέρα να έχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Μία από αυτές να είναι και η απουσία οποιασδήποτε θύρας όπως αυτή για τον φορτιστή και τα ακουστικά, αρχής γενομένης από το επερχόμενο iPhone 12. Επομένως, πολύ πιο σύντομα από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος, θα γίνει η μετάβαση από τη USB-C standard λειτουργία σε εκείνη της ασύρματης συνδεσιμότητας. 

Η αμερικανική εταιρεία αναμένεται να επεκτείνει τη συγκεκριμένη στρατηγική και σε άλλες συσκευές όπως οι επόμενες εκδόσεις του Mac και του iPad Pro. Όλα τα παραπάνω, υποστηρίζονται από τον λογαριασμό Fudge στο Twitter, που ανήκει κατά πάσα πιθανότητα σε insider της Apple και στο παρελθόν έχει "προβλέψει" πολλές από τις κινήσεις της εταιρείας. Σύμφωνα με αυτόν μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται κάποια πρωτότυπα, τα οποία θα ενταχθούν στο ευρύτερο πλαίσιο της Apple από το 2021 και την προσπάθειά της για wireless λειτουργίες κάθε είδους. Αυτό συνεπάγεται ακόμη και το τέλος gadgets όπως τα κλασικά ακουστικά που χρησιμοποιούνται σήμερα. 

Το επόμενο iPhone ίσως να μην έχει θύρα φόρτισης

Μοιραία, δημιουργούνται κάποια εύλογα ερωτήματα: Θα υπάρχουν ασύρματοι φορτιστές και ακουστικά στο βασικό πακέτο αγοράς του iPhone; Και κυρίως, πόσο αυξημένη θα είναι η τιμή της καινούριας συσκευής; Στο Κουπερτίνο ίσως και να μην είναι ακόμη 100% σίγουροι για την πολιτική που θα ακολουθήσουν, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μία προληπτική προσέγγιση επί του θέμας. Αυτό πυο ακούγεται είναι πως η Apple θα κατακλύσει την αγορά με ασύρματα gadgets ήδη από τους επόμενους μήνες, που θα μπορούν να υποστηρίζονται από τις νέες συσκευές, όταν αυτές λανσαριστούν στην αγορά. 


Διάβασε ακόμη για το μικρότερο και φθηνότερο iPhone SE, την (πιθανή) τιμή του iPhone 12 και το Face ID του iPhone που θα αναγνωρίζει και πρόσωπα με μάσκες.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σχέσεις & Sex

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

ΤοTikTok μόλις ξεπέρασε το YouTube σε πωλήσεις

Ή μάλλον πιο σωστά στις αγορές εντός εφαρμογής.

Τα νέα εφέ του Instagram

Το Instagram περνά στην εποχή της επαυξημένης πραγματικότητας.