Συμπληρώματα διατροφής: Περνώντας στο επόμενο στάδιο

O κλάδος των συμπληρωμάτων διατροφής μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό task.

Γράφει: Esquire Editors 28 Ιανουαρίου 2020

Ο χώρος των συμπληρωμάτων διατροφής αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, με επαναστατικά προϊόντα να βγαίνουν στην αγορά, προσφέροντας ευεξία, ενέργεια και στοιχεία που είναι απαραίτητα για κάθε οργανισμό. Μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου είναι η Amhes, η οποία παράγει και εξάγει φυτικά συμπληρώματα διατροφής, με έντονη δραστηριότητα τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. 

Πέρα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ωστόσο, η Amhes διαθέτει την υπηρεσία Private Label στα συμπληρώματα διατροφής, που δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος τη δική του μάρκα και το εξατομικευμένο του franchise. Με αυτό τον τρόπο, μία συνήθεια ευεξίας μπορεί να εξελιχθεί (και) σε επαγγελματική επιτυχία, θέτοντας ορθές βάσεις για μία επιχείρηση. 

Συμπληρώματα διατροφής: Περνώντας στο επόμενο στάδιο"Εδώ και αρκετά χρόνια παράγουμε μόνοι μας τα δικά μας προϊόντα αλλά και προϊόντα τρίτων, προσφέροντας υπηρεσίες ιδιωτικής ετικέτας, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα προϊόντα εισαγωγής. Ό,τι παράγουμε είναι ελληνικό.Πλέον, έχουμε τεράστια εμπειρία στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων, παράγοντας τον μεγαλύτερο όγκο, από κάθε άλλο εργαστήριο συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα για μάρκες όπως τα λιποσωμιακά συμπληρώματα John Noa, τα Bio Tonics, τα Eastar, τα πρώτα ελληνικά προϊόντα με cannabis sativa L. Η εταιρεία μας αναπτύχθηκε στην περίοδο της Κρίσης με συνεχή επανεπένδυση των εσόδων της και πλέον έχουμε τα πιο σύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια και χώρους παραγωγής/εξοπλισμό πιστοποιημένους από τον ΕΟΦ με GΜP, από τον ΕΛΣΥΔ με ISO 9001 και 22000, από το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης για παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια συντροφιάς και, τέλος, από τη ΔΗΩ για παραγωγή οργανικών προϊόντων. Με όλα αυτά τα ποιοτικά εφόδια και με την προσωπική μας φροντίδα, η παραγωγική μας ικανότητα μπορεί να καλύψει όλη την αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα" έχει τονίσει μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της Amhes – Astra Medical Hellas, Γιάννης Λιακόπουλος. 

Παράλληλα και συμπληρωματικά με όλα αυτά, υπάρχουν και οι διεθνείς αναφορές που αναφέρουν πως η Ελλάδα φαίνεται από πλευράς ρυθμού ανάπτυξης να είναι μεταξύ των κορυφαίων χωρών- μάλιστα κάποιες μετρήσεις τη δείχνουν δεύτερη παγκοσμίως. Από την άλλη, η Ευρώπη συμμετέχει συνολικά στον παγκόσμιο ρυθμό ανάπτυξης, με συνολικό τζίρο για τα συμπληρώματα διατροφής της τάξεως των 16,6 δισ. δολάρια, ενώ εκτιμάται ότι το 2020 το ποσό αυτό θα προσεγγίσει τα 18,4 δισ. δολάρια. 

Εύκολα γίνεται αντιληπτό λοιπόν από τον οποιονδήποτε το πόσο σημαντικά είναι τα εφόδια που δίνει η Amhes – Astra Medical Hellas στους συνεργάτες της: Διαθέτει τα πιο σύγχρονα πιστοποιημένα εργαστήρια με εξαιρετικές δυνατότητες παραγωγής σε κάψουλα, σιρόπι, spray, drops, powders, φακελίσκους υγρών, gel και σκόνης, την ίδια στιγμή που το portfolio της περιλαμβάνει εκατοντάδες έτοιμα προϊόντα. Επιπροσθέτως αναπτύσσει το δικό σας ξεχωριστό προϊόν με την φόρμουλα που επιθυμείτε, προτείνοντας παράλληλα τις τάσεις στην αγορά και δημιουργώντας την γραφιστική εικόνα, λειτουργώντας και σαν σύμβουλος ανάπτυξης. Τέλος, εγγυάται την γρήγορη παράδοση, μιας και διαθέτει αποθήκη με επαρκές στοκ εκατοντάδων πρώτων υλών.


Info

Amhes – Astra Medical Hellas
Μεταμόρφωση Αττικής, τηλ. 211 0123575
www.amhes.com
info@amhes.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.