5 πράγματα που δείχνουν πόσο εξωφρενικά πλούσιος είναι ο Mark Zuckerberg

Είναι πολλά, πάρα πολλά τα λεφτά Mark.

Γράφει: Esquire Editors 06 Ιουλίου 2020

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους κι όμως κάποιες φορές δεν καταφέρνουν να αποδώσουν τη συνολική εικόνα. Ο ιδιοκτήτης του Facebook, Mark Zuckerberg, για παράδειγμα, μόλις πρόσφατα έχασε σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του -όταν κολοσσοί όπως η Coca-Cola και η Starbucks ανακοίνωσαν ότι "παγώνουν" τη διαφήμισή τους στα social media για το προσεχές διάστημα. Κι όμως, εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη! Ωστόσο, όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που σπαταλούν χρήματα σε πολυτέλειες όπως ακριβά αυτοκίνητα και πως ζει με τη γυναίκα και τις δύο κόρες του σαν μια απλώς εύπορη αμερικανική οικογένεια. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα έσοδά του είναι εξωφρενικά! Για να καταλάβεις πόσο πολύ, λάβε υπόψη τα εξής:

Μπορεί να ζει με ετήσιο μισθό ενός δολαρίου

Μέχρι πριν από κάποια χρόνια, η θέση του ως CEO του Facebook του εξασφάλιζε κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Το 2013 όμως έκανε μια αλλαγή στο καταστατικό της εταιρείας και όρισε ως μισθό για τον ίδιο το ποσό του ενός δολαρίου του χρόνο! Προφανώς, ποτέ δεν βασίστηκε στο μισθό του, αφού το κύριο μέρος των εσόδων του προέρχεται από τις μετοχές του Facebook εκ των οποίων το 17% του ανήκουν.

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr.


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.