PMP®: 3 γράμματα που θα διαφοροποιήσουν το βιογραφικό και την εργασιακή σου θέση

Η επαγγελματική πιστοποίηση που θα αναβαθμίσει τη θέση σου στην αγορά εργασίας.

Γράφει: Esquire Editors 23 Φεβρουαρίου 2021

Ένας επαγγελματίας, ή ένας απόφοιτος που θέλει να εξελίξει τις γνώσεις και την καριέρα του, παλαιότερα θα επέλεγε δίχως δεύτερη σκέψη έναν μεταπτυχιακό τίτλο. Τα τελευταία χρόνια όμως οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις κερδίζουν ολοένα περισσότερο έδαφος, καθώς προσφέρουν άμεση εξειδίκευση πάνω σε σύγχρονες περιζήτητες ειδικότητες, ενώ προσφέρουν στις επιχειρήσεις ένα σοβαρό εχέγγυο ως προς τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, ότι οι εργαζόμενοί τους διαθέτουν επικαιροποιημένη γνώση και εμπειρία.

Η επαγγελματική πιστοποίηση είναι μια εξαιρετική δια βίου επένδυση για τον επαγγελματία, καθώς προσφέρει:

- Επαγγελματική αναγνώριση

- Καλύτερες απολαβές

- Ευκαιρίες καριέρας

- Ευκαιρίες δικτύωσης

= Συνεχή ενημέρωση σε σύγχρονη τεχνογνωσία

Μια αξιόπιστη επαγγελματική πιστοποίηση συνήθως προϋποθέτει:

1. Εμπειρία (πάνω από 2 χρόνια τουλάχιστον)

2. Εξετάσεις

3. Συνεχή εκπαίδευση ή ενημέρωση στο αντικείμενο για την διατήρησή της

Μια από τις πλέον αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις της αγοράς που αφορά τους περισσότερους επαγγελματικούς κλάδους είναι η PMP® (Project Management Professional) του φορέα Project Management Institute.

Είναι μια πιστοποίηση που μπορεί να διαφοροποιήσει ουσιαστικά κάθε βιογραφικό, καταδεικνύοντας ότι ο κάτοχός της έχει τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία να διαχειρισθεί οποιοδήποτε έργο.

Με περισσότερους από 1 εκ. πιστοποιημένους σε όλο το κόσμο, η PMP συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 πιο περιζήτητες πιστοποιήσεις στο χώρο της Πληροφορικής για το 2020 (Πηγή: CIO Magazine). Οι πιστοποιημένοι PMPs είναι επίσης περιζήτητοι σε μεγάλους επαγγελματικούς κλάδους όπως: οι κατασκευές, ενέργεια και καύσιμα, ο φαρμακευτικός κλάδος, οι υπηρεσίες.

PMP Prep Course: Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, από το 2002 προσφέρουμε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας για επαγγελματίες που θέλουν να πιστοποιηθούν στο Project Management. Το PMP Prep Course διεξάγεται σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία συμβούλων Global Business Management Consultants, εξειδικευμένων σε υπηρεσίες Project Management, και πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς συνεργάτες του Project Management Institute (PMP Authorized Training Partners).

Αν είσαι: επαγγελματίας με περισσότερα από 3 χρόνια εμπειρία σε Project Management, τότε μπορείς να αποκτήσετε την πιστοποίηση PMP, παρακολουθώντας το σεμινάριο προετοιμασίας PMP Prep Course.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

- 32 ώρες εκπαίδευσης με έμπειρους εισηγητές από το εξωτερικό, στην Αγγλική γλώσσα, δηλαδή στη γλώσσα του τεστ

- Πλήρη κάλυψη του PMBOK® Guide, και ειδικά των γνωστικών αντικειμένων που περιγράφονται στο PMP® Exam Content Guide (People, Processes, Business Environment, Agile)

- Project Management Tools & Techniques Pre-Learning Module: On demand e-learning Module με 11+ ώρες σε video tutorials για να εξοικειωθείς σε βασικά εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης έργων

- PDF workbook (700 σελ.) με υλικό μελέτης, ασκήσεις και δείγματα ερωτήσεων με ανάλυση

- 500 περίπου δείγματα ερωτήσεων

- Δυνατότητα επικοινωνίας με τον εισηγητή μετά το σεμινάριο για καθοδήγηση και mentoring

- 35+ PDUs

Το πρόγραμμα διεξάγεται από 29 Μαρτίου έως 9 Απριλίου, online σε ζωντανές συνεδρίες με τον εισηγητή, στην Αγγλική γλώσσα. Προνομιακή τιμή συμμετοχής: 780 Ευρώ για εγγραφές μέχρι τις 25/2/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680907, project@hau.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης