Αγιονέρι -The Last Barrel Series 2022: Η παράδοση συνεχίζεται με μϊα συλλεκτική έκδοση

Tο τελευταίο δρύινο βαρέλι της χρονιάς ανοίγει και η παράδοση του συλλεκτικού The Last Barrel συνεχίζετα

Γράφει: Esquire Editors 07 Δεκεμβρίου 2022

Η παράδοση του Αγιονέρι - The Last Barrel συνεχίζεται με τον αποσταγματοποιό Κώστα Τσιλιλή, και την ομάδα του, να μοιράζονται με το κοινό, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια συλλεκτική έκδοση από το άνοιγμα του τελευταίου βαρελιού του έτους.

Αγιονέρι -The Last Barrel Series 2022: Η παράδοση συνεχίζεται με μϊα συλλεκτική έκδοση

Από το τελευταίο δρύινο βαρέλι του 2022 δημιουργήθηκαν 555 συλλεκτικές, χειρόγραφα αριθμημένες, φιάλες, που έρχονται σε ειδική εορταστική συσκευασία.

Το σχέδιο που "ντύνει" τη φετινή εορταστική κασετίνα, είναι εμπνευσμένο από το αμπέλι. Πρόκειται για τη δημιουργική απεικόνιση μίας ρόγας σταφυλιού μεγεθυμένης κατά 40 φορές με ιδιαίτερη απόδοση χρωμάτων (polarized). Παράλληλα, τη φιάλη συνοδεύει και μια επίσης συλλεκτική καρτ ποστάλ με μέρος του ευφάνταστου έργου.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε την παράδοση του The Last Barrel. Μιας συλλεκτικής φιάλης, ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας και σημασίας για εμάς. Η αποσφράγιση του τελευταίου βαρελιού της χρονιάς, με Αγιονέρι ήταν, πάντα για εμάς, μια αγαπημένη συνήθεια που την απολαμβάναμε με φίλους και γνωστούς. Με ενθουσιασμό και συγκίνηση βλέπουμε αυτή την παρέα να μεγαλώνει, με το πέρασμα των χρόνων, και γι’ αυτό δημιουργήσαμε, και φέτος, την ειδική συλλεκτική έκδοση του The Last Barrel. Η φετινή συσκευασία δε, έχει φιλοτεχνηθεί με έμπνευση τη μεγάλη μας αγάπη, το αμπέλι, από εκεί που ξεκινούν όλα." δηλώνει ο Κώστας Τσιλιλής.

Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς.

Το Αγιονέρι – The Last Barrel Series 2022, θα διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες και e-shops. Το προϊόν διανέμεται από την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.