Θέρετρο στην Ιαπωνία προσφέρει μπάνιο σε μπύρα με μόλις 13 ευρώ

Το Misugi Resort κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα.

Η μπύρα πάντοτε μπορεί να συνοδεύσει ένα εργένικο ντους. Όχι, βέβαια, με το γνωστό moto "μην το πιείτε, λουστείτε" αλλά περισσότερο ως μία μικρή ένοχη απόλαυση καθώς το χλιαρό νερό χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό. 

Είναι όμως άραγε αρκετό αυτό; Στην Ιαπωνία, στο Misugi Resort, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στις ιαματικές πηγές του Hinotani Onsen αποφάσισαν πως δεν είναι.

Οι επισκέπτες του χρειάζεται να ταξιδέψουν δύο ώρες από το Τόκιο, ώστε να απολαύσουν τη δελεαστική και πολύ πρωτότυπη υπηρεσία που προσφέρει: μπάνιο σε έναν συνδυασμό από σπτική craft ιαπωνική μπύρα καθώς και ευεργετικό νερό από τις πηγές στην εκπληκτική τιμή των μόλις 13 ευρώ.

 

A post shared by Misugi Resort (@misugi_resort) on

Δεν ξέρουμε αν θα μπορείς να δοκιμάσεις το μείγμα την ώρα που θα βρίσκεσαι μέσα αυτό, όμως το θέρετρο υποστηρίζει πως το ανθρακικό, τα ένζυμα κι η μαγιά που περιέχει το αλκοολούχο ποτό θα βοηθήσει το δέρμα σου να μαλακώσει και να καθαρίσει σε βάθος. Κι αλήθεια είναι πώς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε.

Άλλωστε τι προτιμάς, λασποθεραπεία και τρίψιμο και πέτρες, ή μήπως καλύτερα 45 λεπτά αγνού, ανόθευτου μπάνιου στο αγαπημένο σου ποτό; Πιστεύουμε ότι αυτή εδώ η προσφορά είναι η επιτομή του γνωστού ρητού "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Αυτή είναι η πιο ακριβή τεκίλα στον κόσμο

Ένα μόνο μπουκάλι κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια και προφανώς, έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες.

Γραφει Γεωργια Πρεζα