Θέρετρο στην Ιαπωνία προσφέρει μπάνιο σε μπύρα με μόλις 13 ευρώ

Το Misugi Resort κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 17 Αυγούστου 2018

Η μπύρα πάντοτε μπορεί να συνοδεύσει ένα εργένικο ντους. Όχι, βέβαια, με το γνωστό moto "μην το πιείτε, λουστείτε" αλλά περισσότερο ως μία μικρή ένοχη απόλαυση καθώς το χλιαρό νερό χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό. 

Είναι όμως άραγε αρκετό αυτό; Στην Ιαπωνία, στο Misugi Resort, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στις ιαματικές πηγές του Hinotani Onsen αποφάσισαν πως δεν είναι.

Οι επισκέπτες του χρειάζεται να ταξιδέψουν δύο ώρες από το Τόκιο, ώστε να απολαύσουν τη δελεαστική και πολύ πρωτότυπη υπηρεσία που προσφέρει: μπάνιο σε έναν συνδυασμό από σπτική craft ιαπωνική μπύρα καθώς και ευεργετικό νερό από τις πηγές στην εκπληκτική τιμή των μόλις 13 ευρώ.

 

A post shared by Misugi Resort (@misugi_resort) on

Δεν ξέρουμε αν θα μπορείς να δοκιμάσεις το μείγμα την ώρα που θα βρίσκεσαι μέσα αυτό, όμως το θέρετρο υποστηρίζει πως το ανθρακικό, τα ένζυμα κι η μαγιά που περιέχει το αλκοολούχο ποτό θα βοηθήσει το δέρμα σου να μαλακώσει και να καθαρίσει σε βάθος. Κι αλήθεια είναι πώς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε.

Άλλωστε τι προτιμάς, λασποθεραπεία και τρίψιμο και πέτρες, ή μήπως καλύτερα 45 λεπτά αγνού, ανόθευτου μπάνιου στο αγαπημένο σου ποτό; Πιστεύουμε ότι αυτή εδώ η προσφορά είναι η επιτομή του γνωστού ρητού "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".

Από: Esquire

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Bars

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ