Το νέο Instagram του Αλέξανδρου Γκικόπουλου μας φτιάχνει τη διάθεση (κάτι είναι κι αυτό)

Με αφορμή το @kati_einai_kai_auto, το Madame Figaro μίλησε με τον bartender για τα μέρη που αγαπάει στην Αθήνα, τι του φτιάχνει τη διάθεση και το αγαπημένο του ποτό στην καραντίνα.

Γράφει: Esquire Editors 11 Νοεμβρίου 2020

Τι έχει τελικά νόημα σε αυτή την καραντίνα; Να ερχόμαστε πιο κοντά μεταξύ μας και να γελάμε. Και ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος βρήκε τον πιο ασφαλή τρόπο για να το κάνει. Κάτι είναι και αυτό. Όσοι τον έχουν συναντήσει πίσω από την μπάρα των πιο γνωστών μπαρ της Αθήνας θα μιλήσουν για έναν τύπο με αστείρευτη δημιουργικότητα και άρτια τεχνική σε κάθε κοκτέιλ που ετοιμάζει. Και φυσικά χιούμορ. Αυτό είναι διάχυτο στον λογαριασμό του και αν έχει τύχει να τον ακολουθήσεις στο Instagram θα το διαπιστώσεις μόνος σου.

Τώρα μας συστήνει έναν ακόμη λογαριασμό για τα σχετικά, τα άσχετα, τα ενδιαφέροντα. Μια σελίδα χωρίς λόγο και κάποιο βαθύτερο νόημα που στο τέλος της ημέρας είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για να μας φτιάξει τη διάθεση. Με αφορμή το @kati_einai_kai_auto μιλήσαμε με τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο για τα μέρη που αγαπάει στην Αθήνα, τι του φτιάχνει τη διάθεση και το αγαπημένο του ποτό στην καραντίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γνέψτε Παντού. ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ. #katieinaikaiauto

A post shared by Κάτι Είναι Και Αυτό (@kati_einai_kai_auto) on

Η συνέχεια στο madamefigaro.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Cocktails