Το Naked Ath. μας ξαναβγάζει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το νέο all day bar είναι νόστιμο, έχει ένταση και γενικά ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 18 Φεβρουαρίου 2022

Naked Ath. λοιπόν. Γυμνό. Μόνο και μόνο το όνομα του all day μπαρ που διαδέχτηκε το Throubi στη γωνία της πλατείας Αγίας Ειρήνης με το πέρασμα της οδού Βασιλικής, στο φινάλε του 2021, αρκεί για να ιντριγκάρει και να δημιουργήσει θεωρίες επί θεωριών, συνδυαστικά με την neon επιγραφή που βλέπεις αμέσως μόλις περάσεις την είσοδό του: "A Little Party Never Killed Nobody". Πριν από αυτό όμως, θα δεις τραπεζάκια και θέσεις στη μπάρα να αδειάζουν και να γεμίζουν αμέσως, με κοινό που ακουμπά ένα πολύ ευρύ range ηλικιακά και κοινωνικά, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε πολλά μαγαζιά του κέντρου.

Σκούροι τόνοι, ατμοσφαιρικός φωτισμός και pop λεπτομέρειες δίνουν το στίγμα στο εσωτερικό του, συνδυαστικά με διπλής ερμηνείας εικονόγραφηση -τόσο στους τοίχους όσο και στο ίδιο το μενού- που κλείνει το μάτι στη φαντασία του επισκέπτη. Απαραίτητη ενίσχυση στο mood καταφθάνει από το πολυμορφικό μουσικό background που εκτείνεται από soul μέχρι hip hop και από funk έως Billboardικό latin.

Κάθε άλλο παρά γυμνό

Το Naked Ath. κάθε άλλο παρά γυμνό είναι, με τη φιλοσοφία του να μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά κάθε φορά, αναλόγως διάθεσης και ώρας. Από "καθαρό" ως προς την προσέγγιση της πρώτης ύλης μέχρι πολύ σέξι, με την έννοια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο τελευταίος όρος για ένα μπαρ.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τίτλου ίσως έγινε περισσότερο για να καταδείξει πως εδώ δεν υπάρχουν πολλά περιτυλίγματα ή, πιο ορθά, πράγματα που σκεπάζουν τη φυσική ομορφιά του.

Το Naked Ath. μας ξαναβγάζει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είχαν στο μυαλό τους η Χριστίνα Φωκά, ο Θάνος Κριμπούρας και ο Αντώνης Δημητρής βγαίνει προς τα έξω και είναι ελκυστικό.

Στην μπάρα του σε καλωσορίζουν ο Δημήτρης Φιλίππου -στην πρώτη του εκτός Κρήτης δουλειά - και η Τζένη Μπριάνη (που ενδεχομένως γνωρίζεις από τα Ark, Woo Woo ή Island).

ΜΠΑΡ NAKED ATH. 1
ΜΠΑΡ NAKED ATH. 2

Από την κάρτα των cocktails δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητο το Bare Havaiana. Στην ουσία πρόκειται για ένα blend από Cuba Libre, Daquiri και Rum Fashioned, που μπορεί να ακούγεται μπερδεμένο ωστόσο είναι αρκετά ενδιαφέρον γευστικά.

 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.