O dj Valeron στο Pacman του Andronis Arcadia

Ο δημοφιλής dj επισκέπτεται τη Σαντορίνη στις 15 Αυγούστου για ένα μοναδικό afro house πάρτι.

Ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού το νεοσύστατο Pacman Sunset Restaurant-Bar στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο Andronis Arcadia στην Οία έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο fun προορισμούς του καλοκαιριού. Τα events έχουν ξεκινήσει από νωρίς με διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής να δίνουν τον παλμό του φετινού καλοκαιριού, για να συνθέσουν τον πιο lifestyle προορισμό στη Σαντορίνη. 

O dj Valeron στο Pacman του Andronis Arcadia

Καθώς όμως πλησιάζουμε στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ο Δεκαπενταύγουστος στην Οία πέρα από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα θα έχει και τον απόλυτο σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος με την μπάντα του, έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο των μυκονιάτικων καλοκαιριών. Ναι, ο Valeron αφήνει για λίγο την αγαπημένη του Μύκονο και στις 15 Αυγούστου θα εμφανιστεί στον μαγικό χώρο του Pacman Sunset Restaurant-Bar, μπροστά από την ολοκαίνουργια επιβλητική Grande Pool (1.115 τ.μ.!)

Valeron, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μυκόνου

Χρησιμοποιώντας τη μουσική ως μέσο πολιτιστικής και καλλιτεχνικής έκφρασης, ο Valeron άρχισε να πειραματίζεται με τις μελωδίες αναμειγνύοντας όργανα, είδη και ρυθμούς από όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά παραδοσιακά μουσικά όργανα, ενώ συγχωνεύει αυτούς τους ήχους με την ηλεκτρονική μουσική, ο Valeron έχει δημιουργήσει μια ιδιότυπη πολιτιστική δυναμική επί σκηνής, δημιουργώντας μια μεταφορική μουσική εμπειρία για όποιον ακούει. 

Valeron

Γνωστός για την παρουσία του στο μυκονιάτικο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Valeron είναι ένας από τους μακροβιότερους καλλιτέχνες της συνεχώς μεταβαλλόμενης τοπικής μουσικής σκηνής. Παράγοντας το ένα κομμάτι μετά το άλλο, ο χαρακτηριστικός ήχος του Valeron τον έχει οδηγήσει στο να γίνει ένα οικείο όνομα στην Deep House και την ηλεκτρονική/οργανική μουσική. Προχωρώντας στην καριέρα του ως DJ, ο Valeron δημιούργησε τη δική του δισκογραφική εταιρεία με το όνομα Bergana Music και κυκλοφόρησε δύο δικά του άλμπουμ: "Amare" & "Aigaio". 
Κάθε Σάββατο ηγείται του "Scorpios World", όπου παίζει ζωντανά μαζί με Έλληνες οργανοπαίκτες που παίζουν καβάλ, νέυ, μπουζούκι, σάζι, κρητική λύρα, ούτι, σαντούρι, καντούν, κλαρίνο και πολλά άλλα. Με πολλά πρωτότυπα και remixes να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts του Beatport, ο Valeron κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό του άλμπουμ "World" τον Ιούνιο του 2019.

Μετά την κυκλοφορία του World, ο Valeron προχώρησε στην έναρξη του τελευταίου του project, Yulunga, όπου συνεχίζει να κυκλοφορεί κομμάτια από πρωτοπόρους καλλιτέχνες. Το Yulunga δημιουργήθηκε το 2021 και αποτελεί αντανάκλαση του ιδρυτή του Valeron: είναι αφιερωμένο στην προβολή διεθνών καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα εξερευνά ήχους με μια αντισυμβατική προσέγγιση. Αυτή η ολοκαίνουργια ετικέτα χορευτικής μουσικής δημοσιεύει το υλικό του ίδιου του Valeron, καθώς και κυκλοφορίες από μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών Afro House, Deep House και Organic House. Το 2022, ο Valeron θα κυκλοφορήσει επίσης το 4ο προσωπικό του άλμπουμ. 

Μουσικό line-up που θυμίζει κορυφαία φεστιβάλ Pacman Sunset Restaurant-Bar 

Σε έναν χώρο boho αισθητικής που ήρθε για να μείνει, έχουν συγκεντρωθεί μερικά από τα κορυφαία ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα στο στυλ τους, μετατρέποντας τόσο το Andronis Arcadia, όσο και την Σαντορίνη στον απόλυτο partying προορισμό. Το ανεπανάληπτο μουσικό line-up που έχει στηθεί στο Pacman Sunset Restaurant-Bar υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με chic vibes και την απόλυτη πάρτι ατμόσφαιρα μέσα από μια σειρά events μέχρι τον Σεπτέμβριο. Πέρα από τον επιβλητικό DJ Valeron, στο Pacman Sunset Restaurant-Bar θα βρεθούν φέτος ο Jimmy Sax, οι Duo Violins, οι Volen Sentir και ο Θανάσης Βασιλίπουλος, για να υπογράψουν την πιο ιδιαίτερη casual dining & drinking εμπειρία.

  • Jimmy Sax | 23 Ιουνίου, 26 Ιουλίου
  • DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου
  • Duo Violins | 15 Iουνίου, 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου
  • Pambouk | 27 Iουνίου
  • Volen Sentir | 8 Ioυλίου
  • Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου
Pacman Sunset Restaurant - Bar

We believe in Sundays

Οι Κυριακές στο Pacman Sunset Restaurant-Bar είναι αφιερωμένες στην απόλυτη χαλάρωση δίπλα στην Grande Pool με σαμπάνια, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπίρες, νόστιμες γεύσεις και έντονη καλοκαιρινή διάθεση, με το ροζ να αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή στις "Thirsty Pink Sundays”. Kάθε Κυριακή από τις 13:00 έως τις 20:00, ο χώρος μεταμορφώνεται, με τη διακόσμηση να κινείται σε ροζ αποχρώσεις ενώ ένα custom made μενού και cocktail list με προτάσεις στο ίδιο χρώμα υπόσχεται να σαγηνεύσει τους επισκέπτες.

Pacman Sunset Restaurant - Bar

Θεματικά events για τους λάτρεις της καλής ζωής

events στο Pacman ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη Μαΐου με ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην άσκηση και ένα Cycling Bootcamp, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά τη δυναμική άσκηση υπό τους ήχους soundtracks ταινιών, rock, house μουσικής και κομματιών από τα 80’s και τα 90’s, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιβραβεύσουν τον εαυτό τους με λαχταριστά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Το φετινό καλοκαίρι το Pacman Sunset Restaurant-Bar επανέρχεται δυναμικά με μια σειρά events και δραστηριοτήτων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα μυήσουν τους επισκέπτες του σε μουσικές "περιπέτειες”, γευστικά ταξίδια και χαλαρές στιγμές με φόντο το σαγηνευτικό τοπίο της Σαντορίνης και το γήινο αρμονικό σκηνικό του Andronis Arcadia.

Pacman Sunset Restaurant - Bar

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.