Stoli Eco Bar, το πρώτο πράσινο μπαρ στην Ελλάδα

Την εμπειρία του πρώτου πράσινου bar στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πάνω από 12.000 επισκέπτες του Taste of Athens.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουλίου 2022

Το μοναδικό στην Ελλάδα, Eco Bar, με την υπογραφή της Stoli Vodka είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι 12.000 επισκέπτες του Taste Of Athens 2022. Το Stoli Eco Bar αποτελεί την επιτομή του green thinking και η παρουσία του στο Taste Of Athens αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς δράσεων, που προσδοκούν στη μύηση του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού στην "πράσινη" φιλοσοφία.

Stoli Eco Bar, το πρώτο πράσινο μπαρ στην Ελλάδα

Οι επισκέπτες του γαστρονομικού φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικά καλοκαιρινά, sustainable cocktails τα οποία βασίζονται στη zero-waste φιλοσοφία της Stoli που αποσκοπεί στη μείωση του  περιβαλλοντικού αποτυπώματος. 

stoli eco bar

Στον καταπράσινο κήπο του Stoli Eco Bar, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μοναδική συσκευή στη χώρα μας, η οποία μετατρέπει τις γυάλινες φιάλες  σε άμμο, μειώνοντας αισθητά τον όγκο που καταλαμβάνουν.

stoli eco bar
Δημήτρης Ανδρέου, Kyrychenko Kateryna

Κατά τη διάρκεια του Taste Of Athens ανακυκλώθηκαν, με τη συγκεκριμένη μέθοδο, περισσότερες από 150 γυάλινες φιάλες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν, άμεσα, για την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.