Urban Garden Bar, το cocktail bar του Διονύση από το MasterChef

Ο Διονύσης Πρώιος μας καλωσορίζει σε μία δροσερή αυλή στο κέντρο της πόλης.

Γράφει: Esquire Editors 01 Ιουνίου 2020

Αν και τον βλέπουμε ακόμη στα επεισόδια του MasterChef, ωστόσο, ο Διονύσης Πρώιος ο οποίος θα είναι στην τριάδα που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι έχει βγει από το παιχνίδι εδώ και μήνες. Ο ίδιος έχει ήδη δικά του μαγαζιά, όπως έχουν πει αρκετές φορές οι κριτές μιλώντας για εκείνον, ενώ τώρα προκύπτει ότι προσέλαβε μία από τις συμπαίκτριές του στο MasterChef.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

Ο λόγος για τη Μάρλεν Γρυντάκη, την οποία ο 55χρονος μάγειρας προσέλαβε στο μαγαζί του. Οι δυο τους άλλωστε, όπως βλέπουμε και στα επεισόδια του MasterChef που παρακολουθούμε, έχουν έρθει αρκετά κοντά και κάνουν παρέα.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Happy Day, σε συνέντευξη που πήρε από την 22χρονη Βραζιλιάνα σύντροφο του Διονύση,η οποία αποκάλυψε πολλά, ενώ έδειξε και το υπέροχο νέο μαγαζί του Διονύση με την εντυπωσιακή διακόσμηση.

Λέγεται Urban Garden και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή.

 

Ηλιόλουστα,με σύννεφα ή βροχή, η αγαπημένη μας αυλή είναι πιο όμορφη από ποτέ🌼

Posted by Urban garden bar on Thursday, May 28, 2020

Φυσικά, τους τοίχους έχει ζωγραφίσει ο ίδιος εξάλλου είναι γνωστές οι καλλιτεχνικές του δεξιοτεχνίες, άλλωστε μέσω αυτών είχε γνωρίσει και είχε γίνει φίλος με τον Λάκη Γαβαλά, του οποίου είχε ζωγραφίσει το σπίτι στη Μύκονο.

Μάλιστα, η Εμμανουέλα είπε και το τραγικό γεγονός που ένωσε τους δυο τους όταν πρωτογνωρίστηκαν, ο Διονύσης είχε χάσει τον γιο του και εκείνη τον σύντροφό της.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί το Bacardi έχει μία νυχτερίδα στο logo του

Η ιστορία και οι μύθοι πίσω από το λογότυπο του δημοφιλούς ρουμιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένα premium σάκε που αξίζει την προσοχή σου

Ο Richard Geoffroy, μέχρι πρότινος chef de cave και public face της Dom Perignon, φέρνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην παραγωγή sake.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί όλοι πίνουν ουίσκι τον χειμώνα

Ρωτήσαμε τρεις καθ' ύλην αρμόδιους για το πώς σχετίζεται ο βασιλιάς των ποτών, το ουίσκι, με τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η απάντηση στο κρύο λέγεται Hot Buttered Rum

Είναι ό,τι λέει το όνομά του και μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό έπειτα από μία παγωμένη ημέρα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα pairings του Negroni

Τι να φας μαζί με το πιο δημοφιλές cocktail του πλανήτη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η καπνιστή αναβάθμιση της Margarita

Το μυστικό παραμένει πάντοτε το ίδιο: μία πραγματικά καλή τεκίλα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας