O Jack Daniel έχει γενέθλια

Και αυτή την Παρασκευή είσαι καλεσμένος στο πάρτι του.

Γράφει: Esquire Editors 24 Σεπτεμβρίου 2020

Για τους απανταχού afionados -και είναι πολλοί- του Jack Daniel’s, ο Σεπτέμβριος δεν ήταν ποτέ ένας συνηθισμένος μήνας, καθώς κατά τη διάρκεια αυτού γιορτάζονται τα γενέθλια του ιδρυτή, Mr. Jack. Ο ίδιος φρόντιζε να κρατά για τον εαυτό του αρκετά πράγματα και, όχι, δεν αναφερόμαστε μόνο στη συνταγή του Jack Daniel’s: Ένα από τα μυστικά του ήταν και η ακριβής ημέρα της γέννησής του (κανείς δεν έμαθε ποτέ ούτο το έτος, ούτε την ημέρα). 

Τα γενέθλιά του Mr. Jack μπορούν λοιπόν να γιορτάζονται για 30 ολόκληρες ημέρες αλλά για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία ενός πάρτι, επιλέχθηκε η Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Στις 21.00, μέσω της επίσημης σελίδας του Jack Daniel’s στο Facebook, θα μπορείς να γίνεις μέρος της απόλυτης #jacksbirthday εμπειρία και να παρακολουθήσεις σε live streaming concert τους INCO.

O Jack Daniel έχει γενέθλια

Φυσικά, παρέα με Jack Daniel’s στο ποτήρι σου.

#JacksBirthday

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.