H Άμβυξ επίσημος διανομέας της Proximo στην Ελλάδα

Η τεκίλα Jose Cuervo, το ιρλανδέζικο ουίσκι Bushmills, το Kraken Black Spiced Rum και η τεκίλας 1800 προστίθενται στο portfolio της μεγαλύτερης και παλαιότερης εταιρείας διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα.

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής, εμπορίας και μάρκετινγκ του χαρτοφυλακίου της εταιρίας ποτών Proximo.

Η συμφωνία με ημερομηνία εκκίνησης 18 Μαΐου 2021, περιλαμβάνει την τεκίλα Jose Cuervo® (ηγέτη στην κατηγορία της τεκίλας στην Ελλάδα και τον κόσμο), του Ιρλανδέζικου  ουίσκι Bushmills®, του Kraken Black Spiced® Rum και της τεκίλας 1800®.

Ο κ. Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: "Στα πλαίσια στρατηγικής διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου της ΑΜΒΥΞ, με χαρά καλωσορίζουμε τα εμβληματικά  brands της Proximo τα οποία συμπεριλαμβάνουν την τεκίλα Jose Cuervo, τη νούμερο ένα τεκίλα στον κόσμο, αλλά και το Ιρλανδέζικο ουίσκι Bushmills, με μακρά ιστορία, παραγόμενο από το 1608 στο παλαιότερο πιστοποιημένο αποστακτήριο στον κόσμο. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε στενά με τους συνεργάτες μας για την ανάπτυξη αυτών των τόσο αγαπημένων μαρκών, ώστε  να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά αλλά και τις σχέσεις με τους πελάτες μας και τον καταναλωτή."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.