Η Armand de Brignac στην ΑΜΒΥΞ

Η σαμπάνια-σύμβολο πολυτέλειας προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Γράφει: Esquire Editors 28 Μαρτίου 2022

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι στο χαρτοφυλάκιο της θα προστεθεί και η σαμπάνια Armand De Brignac, η οποία από το 2021 ανήκει στον οίκο Moët Hennessy, με τον οποίο η ΑΜΒΥΞ διατηρεί συνεργασία για 105 χρόνια καθώς και στον διάσημο ράπερ JAY-Z, o οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες παγκοσμίως.

H ιστορία της Armand de Brignac ξεκινάει το 1625 από τον οικογενειακό οίκο Cattier. Ο Οίκος Armand de Brignac παράγει σαμπάνιες για να προσφέρουν απόλαυση τόσο στους λάτρεις της πολυτέλειας, όσο και στους επαγγελματίες κριτικούς και γευσιγνώστες.

H σαμπάνια Armand de Brignac παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια, χρησιμοποιώντας μόνο τον πρώτο και πιο εκλεκτό χυμό τους (tête de cuvée). Αποτελείται από τη σύνθεση τριών σοδειών (Τrio Vintages) που συλλέγονται από τα πιο γνωστά και ποιοτικά αμπελοτόπια της περιοχής της Καμπανίας, χαρίζοντας της έτσι πλούσια αρώματα και πολυπλοκότητα. Χαρακτηριστικό της είναι ο μοναδικός σχεδιασμός της φιάλης, με το μοτίβο ‘Ace of Spades’ να πρωταγωνιστεί σε αυτή - ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο εξουσίας, δύναμης και τύχης.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της σαμπάνιας Armand De Brignac, η οποία έρχεται να προστεθεί στη διανομή των μαρκών Moët & Chandon, Dom Pérignon, Veuve Clicquot, Ruinart, Krug, Hennessy, Estates & Wines, Belvedere, Eminente, Volcan, Ardbeg και Glenmorangie.

Ο κ. Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: "Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την εμβληματική αυτή ultra-premium σαμπάνια που αποτελεί και κορωνίδα για το χαρτοφυλάκιό της Moët-Hennessy. H Armand De Brignac έρχεται να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα σαμπανιών, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα μας να προσφέρουμε στους πελάτες και στους καταναλωτές μας την κατάλληλη σαμπάνια για κάθε περίσταση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.