Raise a Toast στη Negroni Week 2022 by Campari

Φέτος είναι η 10η χρονιά για το Negroni Week, τον παγκόσμιο θεσμό που θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Γράφει: Esquire Editors 07 Σεπτεμβρίου 2022

Τρία ισόποσα μέρη: Campari, gin και γλυκό βερμούτ. Συνήθως μια φλούδα πορτοκάλι, ένα χαμηλό ποτήρι και ένα Ice Ball. Ναι, σωστά έκανες τους υπολογισμούς. Το Negroni, η πιο γλυκιά... πίκρα της ζωής μας, έχει ξεπεράσει τον πρώτο αιώνα ζωής και έχει καταφέρει να βρεθεί στη λίστα με τα δημοφιλέστερα cocktail της ιστορίας. Το 2022 αναδείχθηκε ως το world’s best-selling cocktail και στην Ελλάδα λατρεύεται όλες τις εποχές. Το φετινό έτος είναι ξεχωριστό για το σήμα κατατεθέν του ποτού Campari και για έναν ακόμη λόγο όμως. Είναι η 10η χρονιά για το Negroni Week, τον παγκόσμιο θεσμό που φέτος θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για το θεσμό του Negroni Week

Το Negroni Week είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που δημιουργήθηκε από το Campari & το Imbibe magazine και καλεί όλα τα bars που συμμετέχουν να προσφέρουν ένα μέρος των εσόδων για κάθε Negroni που καταναλώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρόκειται για έναν θεσμό που το ελληνικό κοινό, γνωστό για το πάθος του για το Negroni, έχει αγκαλιάσει από τα πρώτα κιόλας χρόνια. Το 2021 μάλιστα η Ελλάδα αναδείχθηκε 1η στην Ευρώπη και 2η στον κόσμο (μετά τις ΗΠΑ) σε συμμετοχή bars στο θεσμό, με σχεδόν 2.000 μαγαζιά να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δράση.

Η συνέχεια στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.

Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι

Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα τα φώτα στο Bar Leone

Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα

Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.

Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι

Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες