Raise a Toast στη Negroni Week 2022 by Campari

Φέτος είναι η 10η χρονιά για το Negroni Week, τον παγκόσμιο θεσμό που θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Γράφει: Esquire Editors 07 Σεπτεμβρίου 2022

Τρία ισόποσα μέρη: Campari, gin και γλυκό βερμούτ. Συνήθως μια φλούδα πορτοκάλι, ένα χαμηλό ποτήρι και ένα Ice Ball. Ναι, σωστά έκανες τους υπολογισμούς. Το Negroni, η πιο γλυκιά... πίκρα της ζωής μας, έχει ξεπεράσει τον πρώτο αιώνα ζωής και έχει καταφέρει να βρεθεί στη λίστα με τα δημοφιλέστερα cocktail της ιστορίας. Το 2022 αναδείχθηκε ως το world’s best-selling cocktail και στην Ελλάδα λατρεύεται όλες τις εποχές. Το φετινό έτος είναι ξεχωριστό για το σήμα κατατεθέν του ποτού Campari και για έναν ακόμη λόγο όμως. Είναι η 10η χρονιά για το Negroni Week, τον παγκόσμιο θεσμό που φέτος θα διεξαχθεί από τις 12 ως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για το θεσμό του Negroni Week

Το Negroni Week είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που δημιουργήθηκε από το Campari & το Imbibe magazine και καλεί όλα τα bars που συμμετέχουν να προσφέρουν ένα μέρος των εσόδων για κάθε Negroni που καταναλώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρόκειται για έναν θεσμό που το ελληνικό κοινό, γνωστό για το πάθος του για το Negroni, έχει αγκαλιάσει από τα πρώτα κιόλας χρόνια. Το 2021 μάλιστα η Ελλάδα αναδείχθηκε 1η στην Ευρώπη και 2η στον κόσμο (μετά τις ΗΠΑ) σε συμμετοχή bars στο θεσμό, με σχεδόν 2.000 μαγαζιά να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δράση.

Η συνέχεια στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.