Ο Manny Hinojosa σύστησε την tequila Cazadores στην Ελλάδα

Μάθε για την ιστορία της τεκίλας Cazadores και όχι μόνο.

Την περασμένη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο bar restaurant Tekila, δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσει την αυθεντική γεύση του Μεξικού, την tequila  Cazadores, μέσα από τη συναρπαστική παρουσίαση του Manny Hinojosa (Μάνι Ινοχόσα), Global Brand Ambassador, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το Athens Bar Show.

Οι καλεσμένοι σε αυτό το press event γνωριμίας με την  Cazadores, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κλασικά tequila cocktails (Paloma, Margarita & Cantarito), στην πιο αυθεντική τους εκδοχή, χάρη στην ξεχωριστή γεύση της tequila  Cazadores, που αγαπιέται πολύ από άκρη σ’ άκρη του Μεξικού. Τα cocktails συνόδευσαν λαχταριστά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας, tacos, chili con carne και quesadillas.

Οι ρίζες 

Κάθε τόσο μπορείτε να βρείτε ένα μεγαλοπρεπές ελάφι να περιφέρεται στα χωράφια της μπλε αγαύης στην ορεινή πόλη Arandas στο Jalisco του Μεξικού.

Το 1922, ένας ντόπιος αγρότης, ο Don Jose Maria Bañuelos, επέλεξε το ελάφι, ένα σύμβολο για τα υψίπεδα του Jalisco, ως το τέλειο έμβλημα για τη νέα συνταγή του για μια απαλή, αλλά γευστική τεκίλα υψηλής ποιότητας, ανώτερη από το παραδοσιακό pulque που έπιναν τότε στις τοπικές καντίνες. Ονόμασε την τεκίλα του " Cazadores", δηλαδή "Οι κυνηγοί", μετά από τόσα χρόνια που πέρασε προσπαθώντας να βρει την τέλεια συνταγή για να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Manny Hinojosa σύστησε την tequila Cazadores στην Ελλάδα

Το σπίτι της Tequila Cazadores 

Από αυτή τη συνταγή γεννήθηκε μια κοινότητα -ένα οικοσύστημα που τροφοδοτεί την πόλη Arandas, βαθιά στα υψίπεδα του Jalisco. Από τους jimadores στο χωράφι μέχρι τις taquerias που ταΐζουν τους ντόπιους εργάτες μετά από μια κουραστική μέρα στα χωράφια, όλοι οι άνθρωποι στο Los Altos παίζουν πολύτιμο ρόλο δημιουργώντας την τεκίλα με την υψηλότερη ποιότητα στον κόσμο, από 100% αγαύη.

Η Διαδικασία

Με πρώτη ύλη 100% μπλε αγαύη, η tequila  Cazadores απαιτεί μια διαδικασία παραγωγής επτά βημάτων, πλήρως βιώσιμη και με μηδενικά απόβλητα, συμπεριλαμβανομένης της διπλής απόσταξης, της διπλής ζύμωσης και της προσεκτικής διαδικασίας ωρίμανσης, υπό την άγρυπνη επίβλεψη του Maestro Tequilero. Και ενώ παραμένει πιστή στη πρωτότυπη συνταγή από το 1922, η σημερινή διαδικασία παραγωγής έχει εξελιχθεί ώστε να αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση για την tequila  Cazadores και τις προσπάθειες για την διασφάλιση μιας απόλυτα βιώσιμης λειτουργίας.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Disaronno: Μια ατελείωτη γιορτή της Dolce Vita

Το Disaronno είναι το αγαπηµένο ιταλικό λικέρ στον κόσµο, που διανέµεται σε πάνω από 160 χώρες.

Αγιονέρι-The Last Barrel Series 2025: Το τελευταίο βαρέλι ως τελετουργία

Για έκτη χρονιά, το Αγιονέρι – The Last Barrel Series 2025 αποτυπώνει τη στιγμή της ολοκλήρωσης: τσίπουρο μικρής παραγωγής, 636 αριθμημένες φιάλες και συλλεκτικό λεύκωμα.

Diplomático: Το ρούμι της αριστείας

Στο σύµπαν των fine spirits, ελάχιστα brands έχουν καταφέρει να χτίσουν την αίγλη τους τόσο σταθερά όσο το Diplomático.

Η Grey Goose super premium βότκα γιόρτασε τη νέα καμπάνια MINAS "Humans"

Δημιουργίες του Οίκου MINAS και Grey Goose κοκτέιλ σε ένα μοναδικό πάρτι στην Πέτρινη αποθήκη του Πειραιά.

Με το spritz του Select Aperitivo βρίσκεσαι απευθείας στη Βενετία

Μία από τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες του Athens Bar Show, με το κατακόκκινο bitter liqueur.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το cocktail που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου

Ανακάλυψε πώς ένα απλό Jim Beam Highball μπορεί να γίνει το ιδανικό cocktail για φίλους στο σπίτι, με δροσερή ισορροπία και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.