Ο Manny Hinojosa σύστησε την tequila Cazadores στην Ελλάδα
Μάθε για την ιστορία της τεκίλας Cazadores και όχι μόνο.
Την περασμένη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο bar restaurant Tekila, δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσει την αυθεντική γεύση του Μεξικού, την tequila Cazadores, μέσα από τη συναρπαστική παρουσίαση του Manny Hinojosa (Μάνι Ινοχόσα), Global Brand Ambassador, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το Athens Bar Show.
Οι καλεσμένοι σε αυτό το press event γνωριμίας με την Cazadores, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κλασικά tequila cocktails (Paloma, Margarita & Cantarito), στην πιο αυθεντική τους εκδοχή, χάρη στην ξεχωριστή γεύση της tequila Cazadores, που αγαπιέται πολύ από άκρη σ’ άκρη του Μεξικού. Τα cocktails συνόδευσαν λαχταριστά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας, tacos, chili con carne και quesadillas.
Οι ρίζες
Κάθε τόσο μπορείτε να βρείτε ένα μεγαλοπρεπές ελάφι να περιφέρεται στα χωράφια της μπλε αγαύης στην ορεινή πόλη Arandas στο Jalisco του Μεξικού.
Το 1922, ένας ντόπιος αγρότης, ο Don Jose Maria Bañuelos, επέλεξε το ελάφι, ένα σύμβολο για τα υψίπεδα του Jalisco, ως το τέλειο έμβλημα για τη νέα συνταγή του για μια απαλή, αλλά γευστική τεκίλα υψηλής ποιότητας, ανώτερη από το παραδοσιακό pulque που έπιναν τότε στις τοπικές καντίνες. Ονόμασε την τεκίλα του " Cazadores", δηλαδή "Οι κυνηγοί", μετά από τόσα χρόνια που πέρασε προσπαθώντας να βρει την τέλεια συνταγή για να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Το σπίτι της Tequila Cazadores
Από αυτή τη συνταγή γεννήθηκε μια κοινότητα -ένα οικοσύστημα που τροφοδοτεί την πόλη Arandas, βαθιά στα υψίπεδα του Jalisco. Από τους jimadores στο χωράφι μέχρι τις taquerias που ταΐζουν τους ντόπιους εργάτες μετά από μια κουραστική μέρα στα χωράφια, όλοι οι άνθρωποι στο Los Altos παίζουν πολύτιμο ρόλο δημιουργώντας την τεκίλα με την υψηλότερη ποιότητα στον κόσμο, από 100% αγαύη.
Η Διαδικασία
Με πρώτη ύλη 100% μπλε αγαύη, η tequila Cazadores απαιτεί μια διαδικασία παραγωγής επτά βημάτων, πλήρως βιώσιμη και με μηδενικά απόβλητα, συμπεριλαμβανομένης της διπλής απόσταξης, της διπλής ζύμωσης και της προσεκτικής διαδικασίας ωρίμανσης, υπό την άγρυπνη επίβλεψη του Maestro Tequilero. Και ενώ παραμένει πιστή στη πρωτότυπη συνταγή από το 1922, η σημερινή διαδικασία παραγωγής έχει εξελιχθεί ώστε να αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση για την tequila Cazadores και τις προσπάθειες για την διασφάλιση μιας απόλυτα βιώσιμης λειτουργίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Γιατί η μπύρα χωρίς αλκοόλ δεν είναι η πιο υγιεινή επιλογή -Τι αποκάλυψε μια νέα μελέτη
Μερικοί ειδικοί αρχίζουν να διερευνούν κατά πόσο ακόμη και τα μη αλκοολούχα ποτά μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην υγεία - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςDon Julio Tequila: Μια γιορτή για τη ζωή, τη μνήμη και τις στιγμές με τους αγαπημένους μας
Η Don Julio tequila έφερε το πνεύμα του Dia de Muertos στην Αθήνα με μια premium εμπειρία στο Mona Athens, γεμάτη χρώματα, μουσική και signature cocktails.
Negroni: Η μέρα που γεννήθηκε το εμβληματικό κοκτέιλ
Από μια αυθόρμητη παραγγελία στη Φλωρεντία μέχρι τα μπαρ όλου του κόσμου, το Negroni διηγείται μια ιστορία πάνω από έναν αιώνα, με το Campari να δίνει τον χαρακτήρα του ποτού.
Το Saskeptism Festival στο ρυθμό του Bacardi -Μια νύχτα "10 με Τόνο"
Μια αξέχαστη βραδιά στο Saskeptism Festival με τον Saske, κορυφαίους καλλιτέχνες και Bacardi & Cola να δίνουν τον παλμό. Ρυθμός, αυθεντικότητα και high energy σε μια εμπειρία "10 με Τόνο".
Esquire BBQ Street Party: Ένα διαφορετικό βράδυ στον Κεραμεικό με πρωταγωνιστή το Jim Beam
Στο Esquire BBQ Street Party, το Jim Beam έδωσε τον δικό του χαρακτήρα στη βραδιά, συνδυάζοντας bourbon κουλτούρα, cocktails και αυθεντική εμπειρία γεύσης.
Σε αυτό το θρυλικό μπαρ σύχναζε ο Picasso - Πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες
Στη Ζυρίχη υπάρχει ένα μπαρ όπου η τέχνη γράφτηκε μέσα στα ποτήρια του. Εκεί όπου ο Picasso, ο Miró και ο Chagall άφησαν τα έργα τους αντί για μετρητά.