
Αναστάσιος Καραφουλίδης, ο νέος Ambassador του Flor de Cana
Ένα νέο παιδί γεμάτο με φρέσκιες ιδέες, όρεξη και δημιουργικότητα.

Ο νέος ambassador του Flor de Cana στην Ελλάδα ακούει στο όνομα Αναστάσιος Καραφουλίδης. Ένα νέο παιδί γεμάτο με φρέσκιες ιδέες, όρεξη και δημιουργικότητα αναλαμβάνει τα ηνία του γνωστού ρούμι, με σκοπό όχι μόνο να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του Flor de Cana αλλά και να ενισχύσει μέσα από προτάσεις και προωθητικές ενέργειες το μοντέλο βιωσιμότητας που ακολουθεί το γνωστό brand παγκοσμίως.
Ο Ανέστης έχει χρόνια εμπειρίας στο hospitality μιας και έχει εργαστεί στα καλύτερα μαγαζιά της Ελλάδας όπως τον Σκορπιό στη Μύκονο, το Soho House στο Βερολίνο, Old Dog, NBG, Ios Club, Notos Jazz Bar και πολλά άλλα, με μεγάλο του επίτευγμα το Lit Athens στο οποίο είναι bar leader αλλά και ιδιοκτήτης.
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανέστης δεν κατέκτησε τυχαία τον τίτλο του brand ambassador of Flor de Cana μιας και έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και τίτλους: 3ο βραβείο World Class Greece 2022, 3ο βραβείο Flor de Caña most sustainable bartender Greece 2022, 3ο βραβείο Nikka Perfect Serve 2022 κ.α.
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός μεταξύ ενός ταλαντούχου επαγγελματία και ενός τέλειου ρούμι δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικός, απολαυστικός και γεμάτος εκπλήξεις...
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες