Ανακαλύπτοντας το The Lost Explorer mezcal στα hot spots της Αθήνας

Το πολυβραβευμένο mezcal μάς ταξιδεύει στις περιοχές της Αθήνας και μας εμπνέει να εξερευνήσουμε περισσότερα.

Γράφει: Esquire Editors 04 Οκτωβρίου 2023

Σε μία πόλη ζωντανή που σε καλεί να την εξερευνήσεις, φέτος ανακαλύπτουμε τo The Lost Explorer mezcal και το δοκιμάζουμε στα πιο hot spots της Αθήνας.

Το The Lost Explorer, ένα premium και ξεχωριστό mezcal, απευθύνεται στους γνήσιους λάτρεις του. Σε όσους έχουν την περιέργεια να το γνωρίσουν και να το γευτούν με το κατάλληλο food pairing, σκέτο ή μέσα σε πρωτότυπα cocktails, ανακαλύπτοντας τη φιλοσοφία του "Slow down & Sip curiously”.

Ανακαλύπτοντας το The Lost Explorer mezcal στα hot spots της Αθήνας

Αναδεικνύει την αγαύη μέσα από την απαλή Espadín, την ισορροπημένη Tobalá και την εκλεπτυσμένη γεύση της Salmiana, τρεις ποικιλίες που μας μυούν στον ξεχωριστό κόσμο του mezcal.


Η μοναδική φιάλη του, φτιαγμένη από 50% ανακυκλωμένα υπολείμματα κρυστάλλου, με πώμα από φυσικό πιστοποιημένο ξύλο και με βιοδιασπώμενο φυσικό κερί μέλισσας από το Μεξικό, είναι ένα μέρος των πρωτοβουλιών βιωσιμότητας και του σεβασμού προς τη γη σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

The Lost Explorer Mezcal

Το πολυβραβευμένο, premium The Lost Explorer μάς ταξιδεύει σε αχαρτογράφητα μονοπάτια γεύσεων και αρωμάτων. Μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι όπου η έμπνευση, οι γεύσεις, η τάση να ανακαλύπτουμε διαρκώς, να χανόμαστε για να ξαναβρεθούμε αλλά και να ζούμε με περιέργεια…κυριαρχούν!

Εδώ και 2 χρόνια το The Lost Explorer mezcal κυκλοφορεί ανάμεσά μας και φέτος το βρίσκουμε στα πιο talk of the town στέκια της πόλης.

Για εσένα που είσαι "Curious explorer”, ανακάλυψέ το στα παρακάτω μαγαζιά:

Στον Πειραιά στα The Art Of Bragi, CHE Cocina y Barra Sudamericana, King George XIV, Barong. Στου Ψυρρή στα Six Dogs, Buena Vista Social Bar. Στο Σύνταγμα στα Lobby Athens, Barro Negro. Στο Κολωνάκι στο Ruins και Noah. Στους Αμπελόκηπους στο Balthazar Bar. Στα Πετράλωνα στο Κλουβί. Στο Κουκάκι στο Μπελ Ρεϋ. Στον Χολαργό στα Chilangos, Cornell. Στη Νέα Φιλαδέλφεια στα Barsol, Cinco De Mayo, Baratin, Libertine, Κίτρινη Γκαζόζα. Στην Κηφισιά στο Buba Bistrot Exotique. Στο Χαλάνδρι στο Picasso. Στη Γλυφάδα στο Mosaiko και στο OPUS Inner Pleasure. Στη Βούλα Notos Lounge και στο Χαϊδάρι στο Chicos Tequileria Mexicana.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Esquire BBQ Street Party: Ένα διαφορετικό βράδυ στον Κεραμεικό με πρωταγωνιστή το Jim Beam

Στο Esquire BBQ Street Party, το Jim Beam έδωσε τον δικό του χαρακτήρα στη βραδιά, συνδυάζοντας bourbon κουλτούρα, cocktails και αυθεντική εμπειρία γεύσης.

Σε αυτό το θρυλικό μπαρ σύχναζε ο Picasso - Πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Στη Ζυρίχη υπάρχει ένα μπαρ όπου η τέχνη γράφτηκε μέσα στα ποτήρια του. Εκεί όπου ο Picasso, ο Miró και ο Chagall άφησαν τα έργα τους αντί για μετρητά.

Ο οπαδός της Ρόμα που τρέχει το καλύτερο μπαρ του πλανήτη

Μία κουβέντα με τον Lorenzo Antinori, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

MONIN Barista Cup: Δημιουργικότητα, πάθος και έμπνευση στον πρώτο διαγωνισμό baristi της MONIN στην Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός MONIN Barista Cup, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των headquarters της Sky Spirits.

Τελικά, γινόμαστε πιο ειλικρινείς όταν πίνουμε;

Είναι γνωστό ότι το αλκοόλ προκαλεί αλλαγές στον εγκέφαλό μας, αλλά είναι άραγε ένα από τα αποτελέσματά του το να μας κάνει να λέμε την αλήθεια χωρίς έλεος; Ή μήπως πλά βρίσκουμε το θάρρος να το κάνουμε;

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025: Τρία αθηναϊκά και ένα από τα Τίρανα ανάμεσά τους

Ταξιδέψαμε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να μάθουμε ποια είναι τα καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025 και ανάμεσά τους είναι και τρία μπαρ της Αθήνας. Για την ιστορία το καλύτερο όλων είναι το Bar Leone από το Χονγκ Κονγκ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας