Η Beverage World στο Athens Bar Show 2023 με νέα προϊόντα και ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο

Η Beverage World επανέρχεται δυναμικά για ακόμα μία χρονιά.

Γράφει: Esquire Editors 04 Νοεμβρίου 2023

Η Beverage World επανέρχεται δυναμικά για ακόμα
μία χρονιά στο Athens Bar Show (7-9 Νοεμβρίου), τη μεγαλύτερη έκθεση για
επαγγελματίες των bar και της εστίασης. Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει 3+2 ξεχωριστά περίπτερα της Beverage World, που θα προβάλλουν την πλήρη γκάμα του portfolio της εταιρείας και θα "ταξιδέψουν" γευστικά τους επισκέπτες στον κόσμο των premium brands της, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν activations, ειδικά σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες και όχι μόνο.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 05 Νοεμβρίου μ’ ένα εντυπωσιακό launch party, ανοιχτό στο κοινό, στο bar ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ στα Πετράλωνα, για την υποδοχή της τελευταίας προσθήκης στο portfolio της εταιρείας, το εκλεκτό χρυσαφένιο ρούμι με έντονα αρώματα μπαχαρικών της Καραϊβικής, το Tamboo Spiced Rum! Το Tamboo Spiced Rum είναι ένα πικάντικο και πλούσιο ρούμι, με νότες από βανίλια, μήλο, κάρδαμο και γεύση από ζεστή κανέλα με τόνους βανίλιας και γλυκιάς ζύμης. Ένα premium brand του διεθνούς οίκου Angostura, το Tamboo Spiced Rum είναι το ιδανικό συστατικό βάσης για μοναδικά cocktail, ενώ η πλούσια γεύση του το κάνει εξίσου ευχάριστο και εντυπωσιακό όταν απολαμβάνεται μόνο με πάγο.

Στο κεντρικό booth της Beverage World (207), οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία σ’ ένα εντυπωσιακό bar με περιστρεφόμενο κεντρικό display να απολαύσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της, καθώς και μπύρα Voreia Pilsner και IPA on tap.

Η Beverage World στο Athens Bar Show 2023 με νέα προϊόντα και ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο

Η παρουσία της Beverage World θα είναι ακόμα πιο δυναμική με επιπλέον
περίπτερα, αφιερωμένα στα γνωστά brands ANGOSTURA (206) και ΑΧΙΑ (208), tailormade, ώστε να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες με ειδική έμφαση στο νέο προϊόν, το Tamboo Spiced Rum. Επιπλέον, η premium tequila Calle 23 (508), με δικό της ξεχωριστό stand στο πλαίσιο της "γευστικής πρεσβείας" TOMAS ESTES AGAVE EMBASS, θα δίνει επιλογές από mixed drinks με άρωμα από Μεξικό!

Ξεχωριστή παρουσία στη διοργάνωση, όπως πάντα με το δικό του booth που αντανακλά το μοναδικό του style, θα έχει και το Mataroa Gin (311), ένα ακόμα premium προϊόν στο portfolio της Beverage World. Με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν στο μυαλό των καταναλωτών, το περίπτερο του Mataroa gin θα έχει αέρα Μεσογείου και στοιχεία premium lifestyle, όπως ακριβώς ταιριάζει στο brand.

Οι διαδραστικές εκπλήξεις κάνουν αρχή την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, με το Avra, το απόλυτο bar destination του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, να φέρνει στην Αθήνα το παγκόσμιο cocktail event, Great Tuesday Club. Διάσημοι bartenders απ’ όλο τον κόσμο συναντιόνται στο ίδιο μέρος για να προσφέρουν στους λάτρεις των κοκτέιλ μια αξέχαστη βραδιά. Στην πολυσύχναστη περιοχή του Ψυρρή και στο μοναδικό χώρο του Το Λοκάλι, θα στηθούν έξι διαφορετικοί "σταθμοί" κοκτέιλ, που αντιπροσωπεύουν τις τοποθεσίες των Four Seasons Bars ανά τον κόσμο! Σε τρία διαφορετικά σημεία του μαγαζιού, ταλαντούχοι bartenders από τη Μπανγκόκ, το Τόκιο, τη Φλόριντα, το Μεξικό, το Μιλάνο και την Αθήνα θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σερβίροντας έντεχνες δημιουργίες με βάση όλα τα brands της Beverage World. Ειδικότερα, στον "σταθμό" της Ευρώπης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Yuzu Cooler, μια δημιουργία του Νίκου Ταχμάζη του Stilla bar, στο Four Seasons Hotel Milan, με βάση το μοναδικό extra dry απόσταγμα μαστίχας ΑΧΙΑ, ρίζα ίρις, γάλα σόγιας, βασιλικό Ταϋλάνδης, χυμό yuzu και ξηρό λευκό κρασί.

Beverage World@Athens Bar Show 2023

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.