
Το Hendrick’s Gin διοργάνωσε το πιο Unusual X-mas Workshop των γιορτών!
Το πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο workshop διοργάνωσε το πιο unusual super premium gin, το Hendrick’s gin, καθώς οι καλεσμένοι διακόσμησαν το δικό τους χριστουγεννιάτικο στεφάνι, με στολίδια με χαρακτήρα Hendrick’s και φωτογραφήθηκαν στο…. χιόνι.
Το Hendrick’s gin, το πιο unusual super premium gin, εν όψει των Χριστουγέννων, διοργάνωσε το πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο workshop! Οι καλεσμένοι διακόσμησαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο στεφάνι, με στολίδια με χαρακτήρα Hendrick’s, φωτογραφήθηκαν στο…. χιόνι και απόλαυσαν μοναδικά festive Hendrick’s cocktails υπό τους ήχους εορταστικών jingles και αντάλλαξαν ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο έτος!

Put a little Hendrick’s in your Holidays!
Λίγα λόγια για το Hendrick’s gin

Το Hendrick’s gin είναι ένα ασυνήθιστα απολαυστικό Super Premium τζιν που παρασκευάζεται στη Σκωτία με μια μοναδική διαδικασία απόσταξης. Αντίθετα με τα συνηθισμένα τζιν, το Hendrick’s gin αποστάζεται σε παρτίδες μόλις των 500 λίτρων κάθε φορά, ενώ είναι το μόνο που παρασκευάζεται με εκχύλισμα από τριαντάφυλλο και αγγούρι καθώς και πλήθος άλλων βοτάνων. Έτσι δημιουργείται ένα υπέροχα δροσιστικό τζιν με απολαυστικά ξεχωριστό άρωμα.

Το Hendrick’s gin παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας δύο εντελώς ανόμοιους αποστακτήρες: έναν σπάνιο αποστακτήρα τύπου Carterhead και έναν ιστορικό χάλκινο άμβυκα μη συνεχούς απόσταξης τύπου Bennett. Έτσι δημιουργείται το σπάνιο αυτό ποτό, τόσο περίπλοκα γευστικό και τόσο απολαυστικά παράξενο.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες