
H ξεχωριστή παρουσία της Sky Spirits στη HORECA
Η Sky Spirits ξεχώρισε με την εντυπωσιακή παρουσία της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο και minimal αισθητικής περίπτερό της.
Η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, υποδέχθηκε και φέτος επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης στο Metropolitan Expo. Ανάμεσα στους εκθέτες, η Sky Spirits ξεχώρισε με την εντυπωσιακή παρουσία της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο και minimal αισθητικής περίπτερό της.
Το περίπτερο, τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρωτότυπα και εμπνευσμένα cocktail από ειδικά σχεδιασμένο menu μας. Οι spirits experts της εταιρείας παρουσίασαν μοναδικές γεύσεις, με ιδιαίτερη έμφαση τόσο στα premium αλκοολούχα ποτά όσο και στις εναλλακτικές προτάσεις χωρίς αλκοόλ, όπως δροσιστικές λεμονάδες και mocktails.

Οι πρωταγωνιστές
Φυσικά, όλα τα brands του χαρτοφυλακίου μας ήταν παρόντα, με πρωταγωνιστές το Flor de Caña Rum, τα Nikka Whisky, τη νέα Mikolasch Vodka, καθώς και τη Νο.1 εταιρεία σε σιρόπια, MONIN. Παράλληλα, η Sky Spirits σύστησε στο κοινό συναρπαστικές νέες προτάσεις, όπως το μοναδικό ready-to-drink negroni Conte Camillo και τις νέες απολαυστικές γεύσεις Pure by MONIN, που ενθουσίασαν τους επαγγελματίες της εστίασης.

Η HORECA 2024 φιλοξένησε περισσότερους από 500 εκθέτες και πάνω από 80.000 επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως το κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης στην Ελλάδα. Για ακόμα μία χρονιά, η Sky Spirits απέδειξε τη δυναμική της, ενισχύοντας υφιστάμενες συνεργασίες και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στον χώρο των premium ποτών.
Η Sky Spirits θα βρίσκεται ξανά στην επόμενη HORECA, με ακόμα περισσότερες καινοτόμες προτάσεις και ξεχωριστές γεύσεις!
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες