
Η γεύση της Estrella Galicia στο BBQ Party του Esquire
Το The Man at His Best BBQ Party του Esquire Greece έφερε ψησταριές, γεύση και την παγωμένη Estrella Galicia, το κορυφαίο brand μπύρας της Ισπανίας, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική.
Το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου 2025, οι θερμοκρασίες στον Κεραμεικό ανέβηκαν. Οι industrial χώροι του Μεταλλουργείου φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν το The Man at His Best BBQ Party, μια βραδιά που έφερε κοντά τη φωτιά, τη μουσική και την ανδρική κουλτούρα με τον τρόπο που μόνο το Esquire ξέρει να κάνει. Και ναι, η Estrella Galicia, το κορυφαίο brand μπύρας της Ισπανίας, ήταν εκεί στο BBQ Party του Esquire για να δώσει τον δικό της παγωμένο τόνο.



Η εσωτερική αυλή ζωντάνεψε με τις ψησταριές να παίρνουν φωτιά και τον σεφ Γιώργο Τσούλη να οδηγεί την ομάδα του σαν μαέστρος της γεύσης. Ο Κέρβερος της Φωτιάς, με το βλέμμα καρφωμένο στις φλόγες, έψηνε κρέατα που λύγιζαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το αποτέλεσμα; Ζουμερά μπιφτέκια που χώρεσαν σε αφράτα ψωμάκια, έτοιμα να συνοδεύσουν την Estrella Galicia. Αυτή η lager, που γεννήθηκε το 1906 στη Λα Κορούνια της Γαλικίας, έφτασε παγωμένη στα χέρια μας, με την ευχάριστη γεύση λυκίσκου να δένει τέλεια με τη μυρωδιά του καπνού από το μπάρμπεκιου.


(Από αριστερά) Μαρία Ρακιτζόγλου, Άννα Δρούγκα, Μαρία Πυρλάκη από την ομάδα της ΑΜΒΥΞ
Με συντροφιά την παγωμένη Estrella Galicia
Η μουσική από τον 969 Rock FM, με τον Αλέξανδρο Βραχωρίτη και τον Τάσο Καρατζή να κρατούν τα ηχεία ζεστά, έδωσε ρυθμό σε μια βραδιά που δεν έμεινε μόνο στο φαγητό.
Στον εσωτερικό χώρο, το ποδοσφαιράκι της Estrella Galicia έγινε το επίκεντρο. Οι φωνές, τα γέλια και οι μικροί "καβγάδες" μεταξύ φίλων έδιναν ζωή στον χώρο, μέχρι που ένα τσούγκρισμα με παγωμένη μπύρα τα έλυνε όλα. Πάνω από 110 χρόνια παράδοσης κρύβονται σε κάθε μπουκάλι αυτής της μπύρας, που φτιάχνεται ακόμα με υπομονή, βύνες επιλεγμένες και λυκίσκο που αφήνει το σημάδι του.


Η ατμόσφαιρα είχε κάτι το αυθεντικό, μακριά από στημένες πόζες. Οι καλεσμένοι, με την μπύρα στο χέρι, περιπλανιόνταν ανάμεσα στις δραστηριότητες, απολαμβάνοντας τη στιγμή.

Αλέξανδρος Bραχωρίτης, Τάσος Καρατζής, Eλένη Τσιμπούκη και Γιώργος Τσούλης.

Μαρίνα Κουταρέλλη
Η Estrella Galicia, το κορυφαίο brand μπύρας της Ισπανίας ήταν μέρος της εμπειρίας, φέρνοντας στο τραπέζι την κληρονομιά μιας οικογενειακής ζυθοποιίας που ξέρει να μιλάει τη γλώσσα της απόλαυσης. Από τη Formula 1 μέχρι το Casa de Papel, η παρουσία της σε εμβληματικές στιγμές την κάνει αναγνωρίσιμη, κι εδώ, στο BBQ Party του Esquire, ένιωθες ακριβώς αυτό: ότι πίνεις κάτι που έχει ιστορία.


Φωτιά, μπύρα και καλή διάθεση
Το The Man at His Best BBQ Party ήταν μια γιορτή για την παρέα, τη γεύση και τη ζωή, όπως την ορίζει ο άντρας του σήμερα.
Και με την Estrella Galicia στο ποτήρι, η βραδιά απέδειξε ότι οι καλύτερες στιγμές δεν χρειάζονται υπερβολές. Μόνο φωτιά, μπύρα και καλή διάθεση.

Η ομάδα των Αττικών Εκδόσεων

(Από αριστερά) Χάρης Συντζάκης, Γιώργος Πράσινος και Μανόλο Θεοδοσίου

(Από αριστερά) Εύη Μπάλλα, Senior Media Manager Mindshare Greece και Ζωή Φούφα


(Από αριστερά) Γιώργος Τσιαντούλας, Θοδωρής Φίλιππας και Μιχάλης Γκούμας


Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΣαν τη Χαλκιδική με Bacardi δεν έχει
Το Bacardi δίνει το ρυθμό της διασκέδασης στη Χαλκιδική.