Στη Μεγάλη Βρεταννία, ό,τι λάμπει είναι αφρός

Η λαμπερή γευσιγνωσία της χρονιάς, Αφρός και Φυσαλλίδες 2018, αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2018

Είναι σαφές πως οι επιλογές ενός άντρα είναι εκείνες που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Φέτος, λίγο πριν από τις γιορτές, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν εντελώς ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας: στις 16 Δεκεμβρίου ελάτε στην εκδήλωση "Αφρός & Φυσαλλίδες", με αφρώδη κρασιά και σαμπάνιες για μια πραγματικά ξεχωριστή και απολαυστική εμπειρία!

Ας μην είστε τρελαμένοι οινόφιλοι… Ντυθείτε ανάλογα με το χλιδάτο και εορταστικό περιβάλλον του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και χαρίστε στον εαυτό σας μαγικές στιγμές πολυτέλειας και απόλαυσης, που θα ικανοποιήσουν όλες τις αισθήσεις. Δοκιμάστε σαμπάνιες και άλλα αφρώδη κρασιά και συνδυάστε τα με εξαιρετικά εδέσματα. Βιώστε μια πραγματικά ατμοσφαιρική και γοητευτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Με 10€ το άτομο, στην εκδήλωση "Αφρός & Φυσαλλίδες" θα δοκιμάσετε πολλές δεκάδες αφρώδεις οίνους, από Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και βέβαια Ελλάδα. Γιατί και εδώ παράγονται αφρώδη που ανταγωνίζονται στα ίσα πολλά ξένα. Μαζί θα δοκιμάσετε και εξαιρετικά εδέσματα που θα σχεδιάσει ειδικά για αφρώδεις οίνους το εστιατόριο Ψαράδες. Μέχρι και το νερό θα είναι ξεχωριστό: τοσκανέζικο Acqua Panna και αφρώδες S. Pellegrino από τις Άλπεις.

Αν όμως θέλετε να περάσετε σε άλλα επίπεδα απόλαυσης, ζώντας κατάσταση πολλών αστέρων, μπείτε στην αίθουσα Champagne Βar by FNL (). Εδώ θα δοκιμάσετε premium σαμπάνιες ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, φρέσκα στρείδια Ατλαντικού Fine de Claire, Jamon Iberico de Bellota, αρτοποιήματα από το Queen Bee και σπάνιες ποικιλίες Nespresso. Θα χρειαστεί να βάλετε λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, γιατί στην αίθουσα αυτή απαιτείται μία μικρή συμμετοχή στο κόστος των προϊόντων, αλλά θα βουτήξετε σε πελάγη ευτυχίας, που δύσκολα θα ξαναβρείτε την ευκαιρία να απολαύσετε.

ΙΝFO

"Αφρός & Φυσαλλίδες": Μια επιλογή για τους άντρες που θέλουν, μπορούν και αξίζει να ξεχωρίζουν!

Πληροφορίες: 210 766 0560 & info@vinetum.gr.

"Αφρός και Φυσαλλίδες" 2018: 16 Δεκεμβρίου, ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, 12:00-20:00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.