Ο Messi αποκάλυψε το γούρι με το οποίο έσωσε την Αργεντινή στο Μουντιάλ

Κόκκινη κλωστή δεμένη.

Με όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στην άλλοτε υπερομάδα της Αργεντινής, o Lionel Messi και οι συμπαίκτες του θα χρειαστούν από λίγη έως πολύ τύχη με το μέρος τους για να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

Ο Messi πάντως φαίνεται να τη βρήκε σε μία κόκκινη κορδέλα, η οποία αποτέλεσε το γούρι του στο μεγάλο "τελικό" με τη Νιγηρία, που σηματοδότησε την πρόκριση της Αργεντινής στους 16.

Τη συγκεκριμένη κορδέλα, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο, χάρισε στον Αργεντινό ένας δημοσιογράφος, λέγοντάς του ότι "η μητέρα του τον παρότρυνε να του την δωρίσει". Μετά τον νικηφόρο αγώνα, ο ίδιος δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει ακόμα μαζί του το γούρι που του έδωσε. Ο Messi κατέβασε την κάλτσα του αριστερού ποδιού του για να του αποκαλύψει την κόκκινη κορδέλα, τονίζοντάς του ωστόσο ότι με το δεξί σκόραρε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.