Οι κορυφαίοι νέοι παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Οι stars της επόμενης ποδοσφαιρικής ημέρας που αναμένεται να κάνουν το ξεπέταγμά τους τη φετινή σεζόν.

Esquire Team
Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Σεπτεμβρίου 2019

Οι νέοι ποδοσφαιριστές αποτελούν πάντοτε ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης για το ίδιο το σπορ όσο και για την πιο εθιστική ηλεκτρονική εκδοχή του, δηλαδή το Football Manager. Με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις διεθνείς διοργανώσεις να έχουν ξεκινήσει, το Esquire παρουσιάζει μία λίστα με εκείνα τα wonderkids που αναμένεται να διαδεχθούν τους Jadon Sancho, Nicolo Zaniolo και Phil Phoden στα πρωτοσέλιδα, τη φετινή σεζόν.


Premier League


Ryan Sessegnon - 19 ετών, winger, Τότεναμ

Οι κορυφαίοι νέοι παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ο 19χρονος winger βρέθηκε από τη Φούλαμ στην Τότεναμ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ο νεαρός από το νοτιοδυτικό Λονδίνο έχει ήδη 2 χρόνια εμπειρίας ως βασικός σε υψηλό επίπεδο -σε Championship και Premier League- και υπό τις οδηγίες του Mauricio Pochettino μοιάζει έτοιμος να απογειωθεί. Παρότι στη Φούλαμ αγωνιζόταν κυρίως ως αριστερό μπακ, στην Τότεναμ σκοπεύουν να επικεντρωθούν περισσότερο στις επιθετικές του αρετές, ευελπιστώντας σε έναν νέο Gareth Bale ή ακόμη και σε μία βελτιωμένη εκδοχή του. Ο ίδιος ο Sessegnon έχει πολλά και άκρως εντυπωσιακά στοιχεία αλλά το μεγαλύτερο ατού του είναι πως μοιάζει εξαιρετικά εύπλαστος, με πραγματικά τεράστιες δυνατότητες βελτίωσης, σε ένα περιβάλλον που πολλάκις έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να μεταμορφώνει νέους παίκτες σε κορυφαίους.

James Maddison - 22 ετών, μεσοεπιθετικός, Λέστερ

ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΛΕΣΤΕΡ

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός από το Κόβεντρι κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων από την πρώτη κιόλας σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, φτάνοντας μέχρι και στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας. Πλέον, στο δεύτερο χρόνο του στην Premier League, το νο.10 της Λέστερ αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι ένας μεσοεπιθετικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχοντας παλιομοδίτικη τεχνική που θυμίζει Mesut Ozil, φυσικά προσόντα και τακτική προσήλωση σαν εκείνη του Kevin De Bruyne και ποδοσφαιρικό θράσος σαν αυτό του συμπαίκτη του Jamie Vardy. O Brendan Rodgers τον έχει βοηθήσει αρκετά και όλοι μιλούν για το επόμενο Μήλον της Έριδος για τους μεγάλους του Νησιού. 

Dani Ceballos - 22 ετών, μέσος, Άρσεναλ

ΝΤΑΝΙ ΣΕΜΠΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ

Όσοι παρακολούθησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 στα γήπεδα της Ιταλίας και του Σαν Μαρίνο, γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Εκεί, ο Σεβιγιάνος μέσος είχε οδηγήσει τους Φούριας Ρόχας στην κατάκτηση του τροπαίου, με κάποιες ενέργειές του να έχουν μείνει χαραγμένες στις αναμνήσεις κάθε γνήσιου ποδοσφαιρόφιλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε από την Μπέτις αλλά ουσιαστικά δεν τον πίστεψε ποτέ, κάτι που φαίνεται πως κάνει ο Unai Emeri, γι΄αυτό και εισηγήθηκε το δανεισμό του. Στο κέντρο των Κανονιέρηδων μοιάζει να δίνει διαφορετικά πράγματα από τους Torreira, Xhaka και Guendouzi. Ήδη ξεχωρίζει στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League και σύντομα θα δημιουργηθεί αρκετός θόρυβος γύρω από το όνομά του. 

Mason Mount - 20 ετών, μέσος, Τσέλσι

O μέσος της Τσέλσι κλήθηκε ήδη στην εθνική Αγγλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2020. Αυτό από μόνο του λέει αρκετά για την μέχρι τώρα πορεία του στην αρχή της σεζόν. Ο Mount αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Frank Lampard και ο ίδιος φροντίζει να τον δικαιώνει για την εμπιστοσύνη με γεμάτες εμφανίσεις και 2 γκολ σε 3 παιχνίδια μέχρι στιγμής στην Premier League.

Max Aarons - 19 ετών, δεξί μπακ, Νόριτς

Την περασμένη σεζόν συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Νόριτς να κατακτήσει τον τίτλο στην Championship και μάλιστα ανακηρύχθηκε EFL Young Player of the Season. Τώρα, 19χρονος αμυντικός από το Λονδίνο, έχοντας υπογράψει πρόσφατα νέο 5ετές συμβόλαιο, έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Οι επιθετικές του αρετές, ο φιλόδοξος χαρακτήρας του και η άψογη φυσική του κατάσταση τον καθιστούν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση. 


La Liga


João Félix - 19 ετών, δεύτερος επιθετικός, Ατλέτικο Μαδρίτης

ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Είναι γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects που υπάρχουν, γι' αυτό και η ομάδα του Diego Simeone δεν δίστασε να προσφέρει €126.000.000 στην Μπενφίκα για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο 19χρονος μάλιστα επίλεξε τον αριθμό 7 που έμεινε ελεύθερος μετά τη μεταγραφή του Antoine Griezmann στην Μπαρτσελόνα. Η φυσική θέση του João Félix είναι αυτή του δεύτερου επιθετικού αλλά μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στα πλάγια, στη μεσαία γραμμή και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Τα πρώτα του δείγματα στη La Liga είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά και όλοι αναμένουν να δουν τη συνέχεια.

Diego Lainez - 19 ετών, winger, Ρεάλ Μπέτις

ΝΤΙΕΓΚΟ ΛΑΪΝΕΖ ΜΠΕΤΙΣ

Αν ο Hirving Lozano είναι το παρόν του μεξικάνικου ποδοσφαίρου, τότε ο Diego Lainez είναι το λαμπερό μέλλον. Το παιχνίδι του μοιάζει να έχει επηρεαστεί αρκετά από τους δημοφιλέστερους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές (Lozano, Jurgen Damm, Carlos Vela, Giovani Dos Santos) όμως ο 19χρονος από την Villahermosa φαίνεται να είναι πολύ πιο πλήρης από όλους τους προαναφερθέντες. Χρειάζεται όμως οπωσδήποτε να βελτιωθεί τακτικά και να αξιοποιήσει και το δεξί του πόδι. Όταν καταφέρει να τα κάνει, είναι δεδομένο πως θα απογειωθεί. 

Martin Ødegaard - 20 ετών, μέσος, Ρεάλ Σοσιεδάδ

ΜΑΡΤΙΝ ΟΡΝΤΕΓΚΑΑΡΝΤ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Είναι μόλις 20 ετών αλλά η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε πριν 5 χρόνια όταν και αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα της νορβηγικής Στρομγκόντσετ, πριν πάρει μεταγραφή για την Ρεάλ. Στην Μαδρίτη τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν -τουλάχιστον μέχρι τώρα- όπως τα περίμενε. Ο δανεισμός του στη Σοσιεδάδ είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει το potential να εξελιχθεί από σπουδαίο ταλέντο σε σημαντικό ποδοσφαιριστή. Η φετινή σεζόν είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που ο Ødegaard συμπεριλαμβάνεται σε ένα έξοχα στημένο project για την ανάδειξη νέων παικτών υπό τους Xabi Alonso και Imanol Alguacil.

Samuel Chukwueze - 20 ετών, winger, Βιγιαρεάλ

ΣΑΜΟΥΕΛ ΤΣΟΥΚΟΥΕΖΕ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για τον επόμενο Arjen Robben λόγω στυλ παιχνιδιού και η Βιγιαρεάλ ποντάρει πολλά πάνω στον 20χρονο Νιγηριανό. Όπως και ο Ολλανδός, έτσι και ο Chukwueze λατρεύει να συγκλίνει από τη δεξιά πλευρά και να απειλεί με το εκπληκτικό αριστερό του πόδι. Συνδυάζει τεχνική, ταχύτητα και έκρηξη παρότι το παιχνίδι του είναι ακόμη τακτικά ανώριμο. 

Matías Vargas - 22 ετών, winger/επιθετικός, Εσπανιόλ

ΜΑΤΙΑΣ ΒΑΡΓΚΑΣ ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Το περασμένο καλοκαίρι, πολλές "μεγαλομεσαίες" ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρόμα που έδειξε και το πιο έντονο ενδιαφέρον, αλλά και η Μπόκα προσπάθησαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή της Βελέζ Σάρσφιλντ που κατέληξε -προς έκπληξη όλων- στην Εσπανιόλ. Οι λόγοι όλων αυτών ξεκίνησαν να φαίνονται από τα προκριματικά του Europa League με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να σημειώνει ένα γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ σε συνολικά 80 αγωνιστικά λεπτά.


Serie A


Takehiro Tomiyasu - 20 ετών, αμυντικός, Μπολόνια

ΤΑΚΕΧΙΡΟ ΤΟΜΙΓΙΑΣΟΥ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ο Ιάπωνας αποτελεί την hip μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στη Serie A. Εκτός από αυτό όμως, πρόκειται για έναν τρομερά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με σπουδαία τεχνική κατάρτιση και τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση της αμυντικής γραμμής και σε οποιοδήποτε σχήμα. Μένει να δούμε κατά πόσο θα προσαρμοστεί -και πότε- στις απαιτήσεις του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Sandro Tonali - 19 ετών, αμυντικός μέσος, Μπρέσια

 

Ο χαρακτηρισμός "νέος Pirlo" ακολουθεί τον γεννημένο στις 8 Μαΐου του 2000 regista (αμυντικός χαφ/deeplying playmaker) εδώ και τρία χρόνια, για όλους τους σωστούς λόγους: Ίδιο μαλλί και θέση, υψηλή αντίληψη και τεχνική, κοινή ομάδα από την οποία ξεκίνησαν, σχετικά παρόμοια αυθάδεια στην πρώτη τους χρονιά σε υψηλό επίπεδο κ.α. Πλέον, με την επιστροφή της Μπρέσια στην Serie A, o Tonali έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιβεβαιώσει όλα όσα λέγονται γι' αυτόν. Η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν ήδη περιμένουν την πρώτη ευκαιρία για να τον προσεγγίσουν, ενώ το ίδιο κάνουν σχεδόν όλοι οι μεγάλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου. 

Andrea Pinamonti - 20 ετών, επιθετικός, Τζένοα

Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα youth products της Ίντερ, ο Pinamonti θα βρεθεί για μία ακόμη χρονιά δανεικός από την ομάδα του Μιλάνου, αυτή τη φορά στην Γένοβα - πέρυσι τελείωσε με 27 συμμετοχές και 5 γκολ στη Φροσινόνε. Ο διεθνής με την U-21 της Ιταλίας επιθετικός διαθέτει σπάνια για striker χαρίσματα και αναμένεται να ξεχωρίσει, ενδεχομένως εξασφαλίζοντας την οριστική επιστροφή του στους Νερατζούρι.

Daniel Maldini - 17 ετών, μέσος, Μίλαν

ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΜΙΛΑΝ

Ο γιος του θρύλου της Μίλαν Paolo Maldini και εγγονός του Cesare παρουσίασε θαυμάσια δείγματα γραφής κατά την προετοιμασία των Ροσονέρι και μοιάζει καρτερικά να περιμένει την ευκαιρία του από τον coach Marco Giampaolo. Eν αντιθέσει με τον παππού και τον πατέρα του, δεν αγωνίζεται στην άμυνα αλλά στον χώρο του κέντρου, έχοντας αρκετές δημιουργικές αρετές, ενώ μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός.


Bundesliga


Mickaël Cuisance - 20 ετών, μέσος, Μπάγερν Μονάχου

ΜΙΚΑΕΛ ΚΟΥΙΖΑΝΣ ΜΠΑΓΕΡΝ

Πίσω στο 2017, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη δεύτερη ομάδα της Νανσί, ο νεαρός από το Στρασβούργο δέχτηκε δύο προτάσεις. Η μία ήταν από την Μάντσεστερ Σίτι του Pep Guardiola και η άλλη από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Αποδέχτηκε τη δεύτερη καθώς ήθελε να παίξει αμέσως. Τα κατάφερε και ξεχώρισε στην Bundesliga, με φυσικό επακόλουθο τη φετινή μεταγραφή στην Μπάγερν.  

Dejan Joveljic - 20 ετών, επιθετικός, Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μέσα σε ένα καλοκαίρι, η Άιντραχτ έχασε τους δύο καλύτερους επιθετικούς της, Luka Jovic και Sebastian Haller, που πήγαν σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα. Παρότι μπήκαν στα ταμεία περισσότερα από €100.000.000, ο coach Adi Hütter επίλεξε να εμπιστευτεί έναν ακόμη πιτσιρικά από τον Ερυθρό Αστέρα (ακριβώς όπως ο Jovic) για τη θέση του φουνταριστού. Ο 20χρονος Βόσνιος Dejan Joveljic έρχεται με πολύ καλές συστατικές επιστολές από το σέρβικο πρωτάθλημα, εκεί όπου σκόραρε ανά 70' και 5 επαφές. Δεν το λες κι άσχημο, με τους ανθρώπους της Άιντραχτ να πιστεύουν ότι έχουν βρει τον επόμενο μεγάλο κανονιέρη της Γηραιάς Ηπείρου.

Amadou Haidara - 21 ετών, μέσος, Λειψία

ΑΜΑΝΤΟΥ ΧΑΪΝΤΑΡΑ ΛΕΙΨΙΑ

Ο μέσος από το Μάλι έχει σπουδαία φυσικά χαρίσματα και είναι άκρως επιθετικός στο παιχνίδι του. Η βασική σταθερά του είναι τα τεράστια αποθέματα ενέργειας και η διαρκής κίνηση, ενώ μπορεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να βρίσκεται από τη μία περιοχή στην άλλη. Πρέπει να δουλέψει τις τοποθετήσεις του αλλά στη Λειψία κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με πιο ολοκληρωμένο πακέτο από τον Naby Keita.


Ligue 1


Joachim Andersen - 23 ετών, κεντρικός αμυντικός, Λυών

ΤΖΟΑΚΙΜ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΛΥΩΝ

O Andersen είναι ένα από τα πολλά σπουδαία ταλέντα που έχει εντοπίσει ο Riccardo Pecini για λογαριασμό της Σαμπντόρια τα τελευταία χρόνια. Στη Γένοβα και υπό την καθοδήγηση του -προπονητή πλέον της Μίλαν- Marco Giampaolo εξελίχθηκε σε έναν εξαιρετικό και ώριμο κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο η Λυών έδωσε €30.000.000 το καλοκαίρι που μας αφήνει. Η παρουσία του στην ανατολική Γαλλία όμως αναμένεται να είναι σύντομη, με κορυφαία clubs να παρακολουθούν στενά την πρόοδό του.

Boubacar Kamara - 19 ετών, κεντρικός αμυντικός, Μαρσέιγ

Γέννημα-θρέμμα των Μασσαλών, που από τα 17 του είναι μέλος της πρώτης ομάδας (έχει περισσότερες από 50 συμμετοχές) και διακρίνεται για το εξαιρετικά κομψό στυλ παιχνιδιού για τη θέση του καθώς και για την ικανότητα να διαβάζει φάσεις, συχνά θυμίζοντας κεντρικό αμυντικό που παίζει αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Κάποιοι επιμένουν ότι πρόκειται για μία βελτιωμένη εκδοχή του Raphaël Varane. Το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και στα 20 του χρόνια όλη η Ευρώπη θα πέσει στα πόδια του. Η Άρσεναλ μάλιστα φέρεται να έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της.

Zeki Çelik - 22 ετών, δεξί μπακ, Λιλ

ΖΕΚΙ ΣΕΛΙΚ ΝΙΣ

Ο Luís Campos πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο υποτιμημένος τεχνικός διευθυντής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κρίνοντας από το έργο του σε Μονακό και Λιλ. Ο άνθρωπος που ανακάλυψε και έπεισε κορυφαίες ομάδες να επενδύσουν μεταξύ άλλων σε ποδοσφαιριστές όπως οι Kylian Mbappe, Thomas Lemar, Anthony Martial, Nicolas Pepe, Fabinho και Bernardo Silva, ποντάρει πολλά στο νεαρό Τούρκο, που πέρυσι ήταν μία από τις αποκαλύψεις του γαλλικού πρωταθλήματος και φέτος επιδιώκει να αλλάξει επίπεδο. Η Παρί Σεν Ζερμέν ήδη τον έχει στο ραντάρ της.

Θα μπορούσαν να βρίσκονται στη λίστα

  • Nadiem Amiri - 23 ετών, μέσος, Λεβερκούζεν
  • Yunus Akgün - 19 ετών, μεσοεπιθετικός, Γαλατάσαράι
  • Ritsu Doan - 20 ετών, winger, Γκρόνιγκεν
  • Kevin Danso - 20 ετών, κεντρικός αμυντικός, Σαουθάμπτον
  • Denis Dragus - 20 ετών, winger, Σταντάρ Λιέγης
  • Magomed Suleymanov - 19 ετών, επιθετικός, Κράσνονταρ
  • Carles Pérez - 21 ετών, επιθετικός, Μπαρτσελόνα
  • Ozan Kabak - 19 ετών, κεντρικός αμυντικός, Σάλκε
  • Fábio Silva - 17 ετών, επιθετικός, Πόρτο
  • Riccardo Orsolini  - 22 ετών, winger, Μπολόνια
  • Lisandro Martínez - 21 ετών, κεντρικός αμυντικός, Άγιαξ
  • Ianis Hagi - 20 ετών, μεσοεπιθετικός, Γκενκ
  • Alessandro Bastoni - 20 ετών, κεντρικός αμυντικός, Ίντερ
  • Jacob Bruun Larsen - 20 ετών, μεσοεπιθετικός, Μπορούσια Ντόρτμουντ
  • Tiago Dantas - 18 ετών, μέσος, Μπενφίκα
  • Mirko Antonucci - 20 ετών, winger, Ρόμα
  • Mason Greenwood - 18 ετών, επιθετικός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Denzel Dumfries - 23 ετών, δεξί μπακ, Αϊντχόβεν
  • Joe Willock - 19 ετών, μέσος, Άρσεναλ
  • Steven Bergwijn - 21 ετών, winger, Αϊντχόβεν
  • Oliver Skipp - 19 ετών, μέσος, Τότεναμ
  • Morgan Gibbs-White - 19 ετών, μέσος, Γουλβς
  • Alphonso Davies - 19 ετών, winger, Μπάγερν Μονάχου
  • Razvan Marin - 22 ετών, μέσος, Άγιαξ
  • Ansu Fati - 16 ετών, μεσοεπιθετικός, Μπαρτσελόνα

Διάβασε ακόμη για το ρίσκο του Frank Lampard, το αίνιγμα του James Rodriguez και την απόφαση ζωής του Maurizio Sarri.


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος