14 χρώματα για το αμάξωμα του Dodge Challenger

Η περίοδος αποχαιρετισμού στο Challenger με θερμικούς κινητήρες έχει ήδη ξεκινήσει και ανάμεσα στις ειδικές εκδόσεις Last Call, περιλαμβάνεται και ένα ξεχωριστό αξεσουάρ.

Γράφει: TopGear 22 Οκτωβρίου 2022

Το 2023, θα σηματοδοτήσει το τέλος του Dodge Challenger όπως το γνωρίσαμε. Δηλαδή ως ένα muscle car με κινητήρες βενζίνης μεγάλου κυβισμού. Αυτό βέβαια είναι κάτι που οι φαν της μάρκας θα το γνωρίζουν ήδη. Η Dodge ανοίγει την πόρτα στην ηλεκτροκίνηση, όμως αυτή η μετάβαση, δεν πρόκειται να γίνει αθόρυβα. Άλλωστε ο θόρυβος είναι μια έννοια στενά συνδεδεμένη με την αμερικανική εταιρεία.

14 εντυπωσιακές αποχρώσεις

Η αυλαία στα Challenger με θερμικούς κινητήρες, θα πέσει σταδιακά, με την παρουσίαση ειδικών εκδόσεων που η Dodge ονομάζει Last Call. Με την ολοκλήρωσή τους, θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την έλευση του νέου Challenger Daytona SRT EV. Μέχρι τότε όμως, η νέα και ομολογουμένως εντυπωσιακή version του Challenger, είναι αυτή που βρίσκεται μπροστά σου, που φιλοξενεί στο αμάξωμα και τους 14 χρωματισμούς στους οποίους είναι διαθέσιμο το αμερικανικό coupe.

Η συνέχεια στο TopGear

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ