Η Ivana Trump πήρε την 'εκδίκηση' της

Εκτός διαθήκης ο Donald Trump- Άφησε διαμέρισμα ενός εκατ. δολαρίων στη… νταντά.

Γράφει: Esquire Editors 22 Ιανουαρίου 2023

Γνωστή έγινε η τελευταία διαθήκη της Ivana Trump, μετά το θάνατό της τον περασμένο Ιούλιο.Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της, το άφησε στα παιδιά της, τον Donald Trump Jr., την Ivanka και τον Eric, ενώ τον σκύλο της και ένα διαμέρισμα 1 εκατομμυρίου δολαρίων, καθώς επίσης και τα ρούχα της, τα άφησε στην πρώην νταντά. Όσο για τον Donald Trump; Δεν πήρε τίποτα!

Μέρος της περιουσίας των 34 εκατομμυρίων δολαρίων μοιράστηκε σε φίλους αλλά και στα φιλανθρωπικά ιδρύματά της. Σύμφωνα με τα αρχεία διαθήκης που εξετάστηκαν από το Insider, τα παιδιά της Donald Trump Jr., Ivanka και Eric μοιράζονται την πλειοψηφία της προσωπικής της περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων των κοσμημάτων της και τυχόν κεφαλαίων από την πώληση της συλλογής από γούνες.

Τα υπόλοιπα ρούχα της δωρίστηκαν στον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και τον "Στρατό της Σωτηρίας”, ενώ όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο ακινήτων, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, τα παιδιά της Ivana Trump (τα έκανε μαζί με τον Donald Trump) έλαβαν τον έλεγχο του αρχοντικού της στο Upper East Side, ένα ακίνητο στη Γαλλία και ένα ακίνητο στην Τσεχία.

Παράλληλα, άφησε ένα διαμέρισμα στη Φλόριντα με αξία 1.148.407 δολαρίων, στη φίλη και πρώην νταντά της οικογένειας, Dorothy Curry. Σε αυτή εμπιστεύτηκε να προσέχει και το σκυλάκι ράτσας τεριέ του Γιορκσάιρ. Στον πρώην σύζυγό της Donald Trump, με τον οποίο χώρισε το 1990, αν και είχαν συμφιλιωθεί, δεν άφησε τίποτα.

Η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε άλλες δύο φορές πριν από το θάνατό της το 2022 σε ηλικία 73 ετών. Ο πιο πρόσφατος πρώην σύζυγός της, ήταν ο Ροσάνο Ρουμπικόντι, ο οποίος πέθανε το 2021. Είχαν χωρίσει το 2009 και συμφιλιώθηκαν λίγο αργότερα, βγαίνοντας μέχρι το 2019, όπως σημειώνει το People.

Ζούσε στην απόλυτη χλιδή

Η Ivana Trump, πρώτη σύζυγος και μητέρα των περισσότερων παιδιών του πρώην Αμερικανού προέδρου Donald Trump, ζούσε στην απόλυτη χλιδή. Δεκαεπτά δωμάτια, τα πέντε από αυτά κρεββατοκάμαρες, πέντε μπάνια, σαλόνια σε στυλ Βερσαλλιών, ατέλειωτα μέτρα χρυσής ταπετσαρίας και βελούδινων υφασμάτων επιπλώσεων ντύνουν το "παλάτι της βασίλισσας Ivana" που εκτείνεται σε έξι ορόφους.

Μετά τον θάνατό της, το σπίτι βγήκε στην αγορά προς πώληση έναντι 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Για μια οικογένεια έχει ένα μειονέκτημα. Αλλά για την Ivana δεν ήταν πρόβλημα η μάλλον μικρή - τι να την κάνει άλλωστε; - κουζίνα. Σύμφωνα με τον γιο της Eric Trump, το σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχή του Μανχάταν, στην 64η οδό, είναι μια προσωποποίηση της Τσεχο-Αμερικανίδας μητέρας του.

Η επιχειρηματίας πρώτη κυρία Trump, όπως της άρεσε να αποκαλεί τον εαυτό της, ζούσε εκεί από το 1992. Όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική έκθεση, σκοτώθηκε τον περασμένο Ιούλιο πέφτοντας από τις σκάλες μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σε κάποιο σημείου του σπιτιού δεσπόζει ένα λευκό πιάνο με ουρά. Η Ivana Trump δεν ήξερε να παίζει. Συχνά πυκνά όμως προσλάμβανε επαγγελματίες μουσικούς για να ζωντανέψουν το αρχοντικό μουσικό όργανο και να διασκεδάσει τους προσκεκλημμένους της.

Το στυλ της ήταν αυτό που θα αποκαλούσε κανείς "της υπερβολής". Η προηγούμενη χρήση του σπιτιού ήταν, όσο κι αν με τη σημερινή του διακόσμηση είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, οδοντιατρείο. Το αγόρασε, οραματίστηκε πώς το ήθελε να γίνει και τα κατάφερε να το κάνει να λάμψει.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.