Όσα είπαν Ρεχάγκελ και Legends 2004 πριν και μετά το φιλικό με τους UEFA All Stars
Ρεχάγκελ, Ζαγοράκης, Φύσσας, Κατσουράνης και Δέλλας μίλησαν για τον ιστορικό αγώνα.
Όλα τα βλέμματα -στην Ελλάδα τουλάχιστον- χθες ήταν στραμμένα στον ιστορικό αγώνα των παλαίμαχων πρωταθλητών Ευρώπης που αντιμετώπισαν τους UEFA All Stars με αφορμή τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 και προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκελ. Το φιλικό παιχνίδι, δυστυχώς για εμάς, έληξε με νίκη των δεύτερων επί των Legends 2004· αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι νωρίτερα, είχε ακυρωθεί ένα καταπληκτικό γκολ του Κώστα Κατσουράνη.
Εμείς, πέρα από τα highlights της βραδιάς, συγκεντρώσαμε τα βίντεο των δηλώσεων όσων μίλησαν στις κάμερες, πριν και μετά τον αγώνα.
Καταρχάς, ο Ότο Ρεχάγκελ εξήγησε πώς η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το Euro, αναφέροντας τις θυσίες και την προσπάθεια που απαιτήθηκε για τον θρίαμβο.
"Τότε ήμουν 20 χρονών, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν στην πορεία της ζωής μου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Και που προκριθήκαμε ήταν μεγάλη επιτυχία που προκριθήκαμε στην τελική φάση και είπα στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπόρεσα να εκτιμήσω την ποιότητα των παικτών μου σωστά και τους έβαλα στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε να παίξουν. Επίσης οι παίκτες μας πριν 20 χρόνια ήταν στο μομέντουμ της ζωής τoυς".
Ο Τάκης Φύσσας από την πλευρά του ήταν καυστικός για τον αρχηγό της Πορτογαλίας Luís Figo που έδειχνε πραγματικά παθιασμένος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπαθώντας να σκοράρει ξανά και ξανά για να πάρει το αίμα του πίσω...
Ενώ αντίστοιχα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε πως η ήττα δε χωνεύεται εύκολα.
Για τον Τραϊανό Δέλλα πάλι, η ενέργεια αυτής της ομάδας δε θα σβήσει ποτέ αν και τα χρόνια περνάνε.
Τέλος, στην κάμερα μίλησε και ο Κώστας Κατσουράνης, σημειώνοντας πως το φιλικό αυτό ήταν μεγάλη τιμή για όλους, καθώς και πως οι Legends 2004 έμειναν "αθάνατοι" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι Σαουδάραβες τρολάρουν τον Ronaldo με αφίσες περί εξαφάνισης
Μια περίεργη εικόνα στα social media άνοιξε νέα συζήτηση γύρω από το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο, την πίεση των σταρ και το πώς αντιδρά το κοινό όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμένονται.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςO πρεσβευτής της Rolex, Carlos Alcaraz, γίνεται ο νέοτερος παίκτης που ολοκληρώνει το Carrer Grand Slam
Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Alcaraz έχει πλέον κατακτήσει και τα τέσσερα κορυφαία τουρνουά του αθλήματος.
Έρχεται σοβαρή Τιτανομαχία: Μιχάλης Ζαμπίδης εναντίον Floyd Mayweather στο ΟΑΚΑ
Η αναμέτρηση που κανείς δεν περίμενε είναι γεγονός: Μιχάλης Ζαμπίδης και Floyd Mayweather θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ του ΟΑΚΑ τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο αήττητος θρύλος της πυγμαχίας έρχεται στην Αθήνα για έναν αγώνα με τον πανίσχυρο δικό μας, Iron Mike.
Το πιο χαοτικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ευρώπης δεν μπορείς να το δεις στην τηλεόραση
Σε μια λίγκα χωρίς φαβορί, η βαθμολογία ανατρέπεται συνεχώς, οι ρόλοι αλλάζουν και κάθε αγωνιστική μοιάζει με ρίψη ζαριών. Εκεί όπου το ποδόσφαιρο γίνεται συνώνυμο με το χάος.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΑυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs του Champions League-Ποιος είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των playoffs του Champions League - Ποιο εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στη διοργάνωση.
