Το σκουφάκι κολύμβησης αξίζει την ευκαιρία του

Το αξεσουάρ που δε γνώριζες ότι χρειαζόσουν.

Το σκουφάκι πισίνας (ή κολύμβησης) σου επιτρέπει να κάνεις μία πιο αποδοτική προπόνηση στην κολύμβηση και μάλιστα όχι μόνο στην πισίνα που η χρήση του είναι υποχρεωτική, αλλά και στη θάλασσα. Κρατάει τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπό σου, προστατευμένα από το χλώριο ή το αλάτι, εξασφαλίζοντάς σου συνεχή και δυναμική κίνηση. Πλέον, με μία απλή βόλτα στο Amazon, μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά σκουφάκια πισίνας, τόσο από σιλικόνη όσο και από tech υφάσματα, ανθεκτικά και σε πλειάδα σχεδίων και χρωμάτων.

Το κλασικό της Arena

Το σκουφάκι κολύμβησης αξίζει την ευκαιρία τουAmazon

Ένα must-have για όλους τους κολυμβητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, το σιλικονένιο σκουφάκι κολύμβησης της Arena είναι άνετο, "νεροστεγές" και δεν δημιουργεί καμία τριβή με την επαφή με το νερό. Σου το προτείνουμε σε κόκκινο χρώμα για να ξεχωρίζεις, αλλά μπορείς να το βρεις και σε πιο "ήσυχες" αποχρώσεις.

Το υποαλλεργικό της Cressi

SWIMMING CAPAmazon

Η Cressi κατασκευάζει ποιοτικό κολυμβητικό εξοπλισμό από το 1946. Αυτό το unisex, απαλό και υποαλλεργικό σκουφάκι από σιλικόνη είναι η απόδειξη της υπεροχής της, καθώς είναι ελαφρύ, εξαιρετικά ανθεκτικό και κατάλληλο για χρήση τόσο στην πισίνα όσο και στη θάλασσα.

Με μοντέρνο σχέδιο, της Speedo 

SWIMMING CAPAmazon

Κάθε σκουφάκι της Speedo είναι και ένα cult αξεσουάρ κολύμβησης. Το συγκεκριμένο είναι απαλό, εξαιρετικά ανθεκτικό, μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος και σχήμα κεφαλιού και φέρει ένα υπέροχο, μοντέρνο σχέδιο, στις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου.

> Διάβασε ακόμα: Πώς να αδυνατίσεις με σύμμαχο την κολύμβηση

Με προστασία υγρασίας, της Sheshy

SWIMMING CAPAmazon

Ένα σκουφάκι κολύμβησης φτιαγμένο από νάιλον και spandex που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία αδιαβροχοποίησης. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα ενάντια στην υγρασία και ηλιακό φίλτρο.

> Διάβασε ακόμα: Με το Crosswim θα κάψεις λίπος και θα χτίσεις μύες

Από tech ύφασμα, της Seac

SWIMMING CAPAmazon

Φτιαγμένο από Lycra, είναι εξαιρετικά ελαφρύ, εξαιρετικά ελαστικό και εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπει στο δέρμα της κεφαλής σου να αναπνέει.

Από: Esquire IT

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.