Ας μιλήσουμε για τα γυαλιά του Álvaro Morte στο La Casa de Papel

Τι θα έλεγες για ένα ζευγάρι γυαλιά σαν αυτά του προφέσορα Marquina από το La Casa de Papel, με την υπογραφή της Persol;

Αν είσαι fan του La Casa de Papel, φοράς γυαλιά οράσεως ή απλώς ηλίου και σε ενδιαφέρει το αντρικό στυλ, τότε δεν γίνεται το βλέμμα σου να μην έχει κάποια στιγμή σταματήσει σε εκείνα που φοράει ο χαρισματικός και διοπτροφόρος καθηγητής Sergio Marquina, που στη σειρά υποδύεται ο Álvaro Morte. Αλλά και να μην έχεις αναρωτηθεί για το πού μπορείς να βρεις κι εσύ ένα ζευγάρι που να τους μοιάζει και να σου ταιριάζουν. Η απάντηση είναι μία. Στην capsule συλλογή Persol x La Casa de Papel που λανσάρεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και περιλαμβάνει έξι μοντέλα (τρία οράσεως και τρία ηλίου) για να κυκλοφορείς παντού με σούπερ στυλ.

Δες τα νέα επεισόδια μέσα από τα γυαλιά του καθηγητή

Ακόμα και αν αφήσουμε το (σούπερ) στυλ στην άκρη, αν είσαι fan και υπογραμμός της σειράς, οπωσδήποτε λίγο ή περισσότερο μύωπας, είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου της από το να φορέσεις περίπου τα ίδια γυαλιά με τον αγαπημένο σου ήρωα.

Ας μιλήσουμε για τα γυαλιά του Álvaro Morte στο La Casa de PapelPersol

Σε αυτό το περίπου κρύβεται όλη η μαγκιά της συλλογής. Τα ζευγάρια που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία δεν αποσκοπούν στην "καρμπόν" αντιγραφή εκείνων του μυθοπλαστικού ήρωα, αλλά απλώς αντλούν την έμπνευσή τους από τα μοντέλα που φοράει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Álvaro Morte. Έτσι, είναι διαθέσιμα σε μία ποικιλία χρωμάτων, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα δικά σου χαρακτηριστικά. Μαγικό; Ε, ναι.

If Álvaro Morte calls Steve McQueen

Όπως διαβάζουμε στο ισπανικό Esquire, στην Persol x La Casa de Papel κολεξιόν γίνεται μία σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής γραμμής των εικονικών γυαλιών της Persol. Πιο συγκεκριμένα, στα νέα σχέδια, χωρίς να επηρεαστεί το (λίγο πιο) κυκλικό σχήμα των φακών τους, τη διαφορά την κάνει η διπλή τους γέφυρα.

PERSOL X LA CASA DE PAPEL GLASSESPersol

> Διάβασε ακόμα: Ένα update για τα θρυλικά Persol του Steve McQueen

Λέτε τα γυαλιά που φοράει ο Álvaro Morte να θεωρηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον τόσο εικονικά όσο τα PO 714 του Steve McQueen; Δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι διαθέτουν στυλ, χαρακτήρα και άποψη, γι' αυτό και αποτελούν τη #1 επιλογή μας για τη νέα σεζόν.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.