Τα καλύτερα αντρικά αξεσουάρ του House of The Dragon

Μπαστούνια, καπέλα, καλύπτρες ματιού και στέμματα που (δε) μπορείς να εντάξεις στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα.

Στο House of the Dragon, τα κοστούμια δείχνουν τη δυναμική που μπορεί να έχουν τα ενδύματα, τα υποδήματα και -κυρίως- τα αξεσουάρ που φοράμε. Τα τελευταία, αποτελούν κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που δεν μας είναι απολύτως και πάντοτε χρήσιμα καθώς, γενικά, έχουν μια διακοσμητική και -πάνω απ' όλα- συμβολική αξία, που μπορεί να αναφέρεται στο κύρος, την εξουσία και την κοινωνική θέση. Ειδικά, βέβαια, στην αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας, αποτελούν εργαλεία για το χτίσιμο ενός χαρακτήρα, ενώ μπορεί και να παίζουν κομβική σημασία στην εξέλιξη της πλοκής. Ας δούμε, λοιπόν, πέντε από αυτά που ξεχωρίσαμε, για τους δικούς μας, προσωπικούς λόγους.

Το μπαστούνι του Larys Strong

Τα καλύτερα αντρικά αξεσουάρ του House of The DragonHBO

Το εν λόγω μπαστούνι βοηθάει τον ιδιοκτήτη του να περπατάει και την ίδια στιγμή του φτιάχνει το στυλ, του δίνει τύπο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προσωπικού image του.

Το στέμμα του Viserys Targaryen

HOUSE OF THE DRAGONHBO

Το στέμμα που φοράει ο Viserys (στο τέλος της πρώτης σεζόν δωρίζεται στη Rhaenyra) είναι με διαφορά το πιο όμορφο που περνάει από τη σειρά, αλλά και ίσως εκείνο στο οποίο αφιερώνεται ο περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος. Μάλιστα, η στιγμή της παράδοσης του στέμματος, εν μέσω ενός πολεμικού σκηνικού και αφού έχουν προηγηθεί πολλά επεισόδια, έχει περιγραφεί ως καθαρτική.

Το καπέλο με το οποίο "μεταμφιέστηκε" ο Criston Cole

HOUSE OF THE DRAGONHBO

Το συγκεκριμένο "κεφαλοσκέπασμα" δεν αποτελεί τμήμα της καθημερινής του ενδυμασίας, παρ' όλα αυτά, όταν το έβαλε πάνω του (στο 9ο επεισόδιο), μία αίσθηση τη δημιούργησε, αφενός γιατί θεωρήθηκε άσχημο ως καπέλο και αφετέρου γιατί δεν βοήθησε στη μεταμφίεσή του: Έδειχνε όπως δείχνει πάντα, απλώς είχε κοτσαρισμένο στο κεφάλι του ένα καπέλο χωρικού.

> Διάβασε ακόμα: Μερικές ερωτήσεις για το φινάλε του House of The Dragon

Η μάσκα του Craghas Drahar

HOUSE OF THE DRAGONHBO

Ο Craghas Drahar, γνωστός και ως Crabfeeder, αποτελεί ένα από τα πρώτα και τα πιο μεγάλα καθάρματα του House of the Dragon. Η χρυσαφένια μάσκα με το κέρατο που φοράει, μπορεί μεν να κρύβει το πρόσωπό του, αλλά δεν μπορεί να καλύψει τα εγκλήματά του.

> Διάβασε ακόμα: Με τo House of The Dragon σχεδόν συμπαθήσαμε τις σαπουνόπερες

Η καλύπτρα ματιού του Aemond Targaryen

HOUSE OF THE DRAGONHBO

Το πιο φοβερό και τρομερό αξεσουάρ που κάνει την εμφάνισή του στο House of the Dragon είναι η καλύπτρα ματιού του Aemond Targaryen, που έχασε το ένα του μάτι όταν ήταν παιδί. Τη διαφορά την κάνει το γεγονός ότι από κάτω της κρύβει ένα παγωμένο, μπλε ζαφείρι, κάτι που αποκαλύπτεται πολλά επεισόδια μετά την αρχή της σειράς.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.