Kaleos, το eyewear brand που πρέπει να γνωρίζεις

Η εταιρεία Kaleos επαναπροσδιορίζει την έννοια των σύγχρονων γυαλιών, συνδυάζοντας το design, την τέχνη και την πολυτέλεια.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 31 Οκτωβρίου 2022

Με πυλώνες τον σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, το luxury eyewear brand Kaleos δημιουργεί από το 2013 fashion forward συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως που δεν ακολουθούν απλώς τις τάσεις της μόδας, αλλά τις υπερβαίνουν και τις επαναπροσδιορίζουν.

Με τη φιλοσοφία της εταιρείας να συμπυκνώνεται στη φράση "η ομορφιά βρίσκεται σε κάθε σχήμα και μορφή", η νέα συλλογή για τη σεζόν Φ/Χ 2022-2023 εξυμνεί τις αναρίθμητες όψεις των σχημάτων και την ασυναγώνιστη γοητεία τους.

Φέτος, δε, η Kaleos επιστρατεύει στις συλλογές της -που απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά- νέα υλικά, εστιάζοντας δυναμικά στην τεχνολογία αιχμής των οπτικών, όπως οι φωτοχρωμικοί φακοί, οι mineral φακοί -από τον κορυφαίο κατασκευαστή Barberini- αλλά και οι πολωτικοί φακοί (polarized).


Kaleos, το eyewear brand που πρέπει να γνωρίζειςKaleos

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα γυαλιά με την υπογραφή Kaleos

Η εταιρεία Kaleos επαναπροσδιορίζει την έννοια των σύγχρονων γυαλιών, συνδυάζοντας το design, την τέχνη και την πολυτέλεια. Η μόδα, η καινοτομία και η ποιότητα αποτελούν αξίες που εμπνέουν και καθοδηγούν την Kaleos, αλλά είναι η δημιουργική δομή της μάρκας και το savoir faire που την κάνει να ξεχωρίζει και να εξασφαλίζει την επιτυχία της.

KALEOS EYEWEARKaleos

Κομμάτια κορυφαίας ποιότητας με πολύπλοκες κατασκευές, το καθένα από τα οποία χρειάζεται πάνω από ενάμιση χρόνο για να ολοκληρωθεί, συνδυάζουν τη σύγχρονη οπτική με τη λειτουργικότητα, καθώς συναρμολογούνται και διαμορφώνονται στο χέρι μέσα από ένα ασυναγώνιστο επίπεδο ποιότητας και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η νέα, εκλεκτική αντρική συλλογή Kaleos  

Για τη σχεδιαστική ομάδα της Kaleos, η φετινή είναι μία από τις πιο δυνατές αντρικές συλλογές που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Αποτελείται από εκλεπτυσμένα σχέδια γυαλιών ηλίου και οράσεως, που κυκλοφορούν σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, όπως μαύρο, μπλε, καφέ, γκρι και σκούρο πράσινο, αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως το κίτρινο του κεχριμπαριού, το ιβουάρ, το γαλάζιο και το κόκκινο.

> Διάβασε ακόμα: Πώς να επιλέξεις τον σωστό σκελετό για τα γυαλιά σου

Ο κλασικός σχεδιασμός συναντά τη σύγχρονη αισθητική, ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση στα μεγάλα μεγέθη, στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μεταλλικά και κοκάλινα σχέδια ορίζουν τη διαχρονικότητα και φέρουν έναν ισχυρό αρρενωπό χαρακτήρα στο σήμερα.

KALEOS EYEWEARKaleos

Ο άντρας που επιλέγει γυαλιά Kaleos ξεχωρίζει αναμφίβολα για το εκλεκτικό του γούστο σε κάθε έκφανση της ζωής. Είναι λάτρης της αρχιτεκτονικής και του interior design, αγαπάει το βιομηχανικό σχεδιασμό και τις εφαρμοσμένες τέχνες.

> Διάβασε ακόμα: Γιατί ο Paul Newman φορούσε γυαλιά ηλίου στις δημόσιες εμφανίσεις του;

Αν μπορούσες να μαντέψεις πώς έχει συνθέσει τον προσωπικό του χώρο, πιθανότατα να έβρισκες εμβληματικά Bauhaus κομμάτια να συνυπάρχουν αρμονικά με ιδιαίτερα αντικείμενα, έπιπλα και έργα τέχνης που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, στα αμέτρητα ταξίδια του, από μικρά μαγαζιά, υπαίθριες αγορές και τοπικές αντικερί.

KALEOS EYEWEARKaleos


Info: Στην Ελλάδα, οι συλλογές Kaleos διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρεία The Workshop. Περισσότερες πληροφορίες στα sites www.kaleoscollection.com και www.theworkshop.com.gr.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.