Εκτός από υπερήρωες η Marvel δημιουργεί και υπερπαπούτσια

Βρήκαμε τα παπούτσια που θα φορούσε ο Spiderman σε μία επίσημη έξοδο.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι παπούτσια θα φορούσε ο Spiderman σε ένα (ακόμη) παράλληλο σύμπαν που θα ήταν λάτρης της υψηλής μόδας; Αν ο Deadpool θα προτιμούσε μποτάκια ή loafers σε μία επίσημη -και απόλυτα στιλάτη- έξοδό του, ή αν ο Captain America θα συνδύαζε χρωματικά τη στολή του με ένα ζευγάρι statement αθλητικά παπούτσια; Μπορεί στο μυαλό σου, τώρα, να έχεις δημιουργήσει μία εικόνα, όμως, κατά πάσα πιθανότητα δε θα πλησιάζει τα πραγματικά high fashion παπούτσια, που μόλις κυκλοφόρησε η Marvel.

Σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Christian Louboutin, η Marvel δημιούργησε μία σειρά από υπερπολυτελή υποδήματα, για να γιορτάσει την Disney100 με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Αυτή η συνεργασία δεν είναι απλώς μια απλή ένωση δύο εμβληματικών εταιρειών, αλλά μια απόδειξη του γεγονότος ότι η Marvel πρωτοπορεί στον κόσμο της πολυτέλειας και του lifestyle. Η συγχώνευση της κληρονομιάς του Christian Louboutin με το savoir-faire και την εμβληματική αφήγηση της Marvel οδήγησε σε μια μοναδική συλλογή που θα ενθουσιάσει τους φανς και των δύο brands.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τρία βασικά στοιχεία του κόσμου της Marvel. Πρώτον, οι εμβληματικές πέτρες Infinity Stones, οι οποίες τράβηξαν την προσοχή του Christian Louboutin, έχουν επενδυθεί με στρας σε δύο μοναδικά τακούνια για άνδρες και γυναίκες. Αυτό προσθέτει μια πινελιά μαγείας και κομψότητας στη μόδα.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τρία βασικά στοιχεία του κόσμου της Marvel. Πρώτον, οι εμβληματικές πέτρες Infinity Stones, οι οποίες τράβηξαν την προσοχή του Christian Louboutin, έχουν επενδυθεί με στρας σε δύο μοναδικά τακούνια για άνδρες και γυναίκες. Αυτό προσθέτει μια πινελιά μαγείας και κομψότητας στη μόδα.

Louboutin MarvelCHRISTIAN LOUBOUTIN

Ο χαρακτήρας του Namor, του πρώτου υπερήρωα της Marvel, αποτέλεσε έμπνευση για την επανερμηνεία ενός εκ των πιο εμβληματικών στολιδιών του Christian Louboutin που αποτίει φόρο τιμής στον υποβρύχιο κόσμο του.

Louboutin MarvelCHRISTIAN LOUBOUTIN

Το μυστηριώδες μαύρο και ασημένιο κοστούμι του ιππότη του φεγγαριού έχει αφήσει το σημάδι του στα πιο τολμηρά στυλ του Christian Louboutin μέσα στη συλλογή. Η επιρροή της Marvel είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια αυτών των μοναδικών σχεδίων.

Αυτή η συναρπαστική συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 4 Οκτωβρίου σε επιλεγμένες μπουτίκ Christian Louboutin σε όλο τον κόσμο. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.