
Ο Idris Elba μόλις απέδειξε γιατί τα wayfarers είναι τα Νο1 γυαλιά ηλίου
Η επένδυση στις κλασικές αξίες είναι τελικά το παν στο αντρικό στυλ.

Αφού φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του όσον αφορά στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο επόμενος James Bond, ο Idris Elba είπε να μας δείξει ότι δεν διαθέτει μόνο υποκριτικό, αλλά και σκηνοθετικό ταλέντο.
Ο 45χρονος Βρετανός βρέθηκε στην πρεμιέρα του Yardie, της ταινίας που σηματοδοτεί το ντεμπούτο του πίσω από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων δεν άστραψαν μόνο για την εντυπωσιακή μέλλουσα σύζυγό του, Sabrina Dhowre, αλλά και για το όπως πάντα αθεράπευτα cool look του.
Ποιο ήταν εκείνο το στοιχείο στο σύνολό του που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα; Τα wayfarers που επέλεξε να φορέσει, αποδεικνύοντας με τον πιο coolness τρόπο γιατί θα είναι πάντα ο βασιλιάς των γυαλιών ηλίου.

Κλασικά, άνετα και σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου, τα wayfarers με το χαρακτηριστικό τετράγωνο σχήμα του σκελετού και τους ντεγκραντέ φακούς λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά από την Ray-Ban και έκτοτε, έχουν αναβιώσει από διάφορα brands.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style
Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.
Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.
The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα
Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.
Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025
Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.
Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο
Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.
Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.