Το νέο ποπ logo του Louis Vuitton

Ο Virgil Abloh λανσάρει την ολοκαίνουργια συλλογή με αξεσουάρ του γαλλικού οίκου και μαζί το ανανεωμένο εμβληματικό logo του.

Από το 2018, όταν ο Virgil Abloh ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του αντρικού τμήματος του Louis Vuitton, μέχρι σήμερα, η φιλοσοφία του γαλλικού οίκου μπορεί να παραμένει η ίδια -η πίστη στις κλασικές αξίες της μόδας-, έχει εμπλουτιστεί όμως με μία αδιαμφισβήτητη σύγχρονη, νεανική αισθητική, που μιλά τη γλώσσα του σήμερα. Ο 39χρονος Αμερικανός έφερε την streetwear και sportswear κουλτούρα του -είναι ο "πατέρας" του brand Off-White- στον LV και μαζί την πειραματική του τάση να τολμά να ανανεώνει ό,τι παγιωμένο. 

Κάπως έτσι λοιπόν, αποφάσισε να χαρίσει νέα εμφάνιση στο εμβληματικό logo του οίκου, αντλώντας έμπνευση από το ποπ στυλ των 80s και 90s - άλλωστε η νοσταλγία για εκείνες τις δεκαετίες είναι έκδηλη όχι μόνο στη βιομηχανία της μόδας.

Το νέο ποπ logo του Louis Vuitton

Τα αποκαλυπτήρια του πολύχρωμου λογότυπου έγιναν με το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας συλλογής με αξεσουάρ, που περιλαμβάνει τσάντες, αποσκευές και ακουστικά, "ντυμένα" με το χαρακτηριστικό μαύρο-γκρι μονόγραμμα του LV.

Louis Vuitton τσάντες
Louis Vuitton τσάντες
Louis Vuitton αξεσουάρ
Louis Vuitton τσάντες

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.