Ο Virgil Abloh δεν σταματά να ανανεώνει το εμβληματικό σακίδιο του Louis Vuitton

Το Keepall Bandoulière 50 απέκτησε τριγωνικό σχήμα και κεντήματα.

Οι τσάντες σε οποιαδήποτε μορφή τους -από το backpack μέχρι την τροχήλατη βαλίτσα- αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Louis Vuitton. Ένα όμως από τα πιο εμβληματικά σχέδια του γαλλικού οίκου είναι το Keepall Bandoulière 50, ένα καφέ δερμάτινο σακίδιο με το εμβληματικό μονόγραμμα, που έχει κρατηθεί και αγαπηθεί από άντρες και γυναίκες μέσα στα χρόνια. Δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Louis Vuitton και ήταν ένα από τα πρώτα κομμάτια που πρωτολανσάρισε ο οίκος κατά το έτος της ίδρυσής του, πίσω στο μακρινό 1854.  

Έναν αιώνα και έξι δεκαετίες αργότερα, ο Virgil Abloh, ο επί δύο χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής των αντρικών σειρών του LV, δεν σταματά ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προτείνει νέες εκδοχές του συγκεκριμένου σακιδίου, πειραματιζόμενος τόσο με τα υλικά κατασκευής, όσο και με τους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και με το σχήμα του.

Πριν λίγους μήνες, είχε πειράξει τα πλαϊνά δερμάτινα λουριά του Keepall Bandoulière 50, που κανονικά είναι ίσια, δίνοντάς τους μία κλίση, δημιουργώντας την αίσθηση του κυματισμού.

Ο Virgil Abloh δεν σταματά να ανανεώνει το εμβληματικό σακίδιο του Louis Vuitton

Τώρα, ο Abloh πείραξε πρώτον, το σχήμα του σακιδίου, χαρίζοντάς του μία τριγωνική μορφή και δεύτερον, το κλασικό μονόγραμμα, το οποίο διακόσμησε με μαύρα κεντήματα.

LOUIS VUITTON ΣΑΚΙΔΙΟ

LOUIS VUITTON ΣΑΚΙΔΙΟ

Το αποτέλεσμα είναι το Keepall Triangle Bandoulière 50 -φυσικά και κοστίζει μία μικρή περιουσία (2.990 ευρώ)- και ο 39χρονος αφρικανικής καταγωγής Αμερικανός σχεδιαστής είχε την ευφάνταστη ιδέα να το παρουσιάσει μέσα από μία καμπάνια στην οποία δεν συμμετέχει ένα μοντέλο, αλλά ένας καρχαρίας.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.