Τα νέα sneakers της adidas με την Human Made

Τα Rivalry γεννήθηκαν στα γήπεδα των 80s.

Δεν είναι η πρώτη φορά -σίγουρα, ούτε η τελευταία-, που η adidas ενώνει τις δυνάμεις της με την Human Made, την ιαπωνική εταιρεία του σχεδιαστή, μουσικού παραγωγού και Dj, NIGO. Τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσίασαν μαζί με τον Pharrell Williams την capsule collection "adidas Originals x Pharrell Williams x Human Made" για την ομορφιά της διαφορετικότητας. 

Σήμερα, το γερμανικό sports brand και η Human Made λανσάρουν την πολύχρωμη συλλογή Rivalry. Αποτελείται από τρία μοντέλα, διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, που παντρεύουν το design των εμβληματικών μοντέλων Stan Smith και Campus. 

Τα νέα sneakers της adidas με την Human Made

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η adidas: "Τα Rivalry γεννήθηκαν στα γήπεδα των '80s. Αυτή η έκδοση από το ιαπωνικό fashion brand Human Made συνδυάζει το αθλητικό τους DNA με τη φρέσκια ματιά του brand. Η μοναδική του πινελιά στις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas και τη λεπτομέρεια στη φτέρνα ενώνει τους δύο κόσμους".

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Συνεργασία της Dirty Laundry και του σωματείου "Ελπίδα" για καλό σκοπό

Η Dirty Laundry συνεργάζεται με το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ για μια limited edition συλλογή με ζωγραφιές παιδιών. Το 100% των εσόδων στηρίζει παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Kissha Jewelry | A New Name in the City, A New Kind of Shine

Ένα δώρο καρδιάς πρέπει να είναι τέλειο. Το τέλειο κόσμημα λοιπόν, είναι Kissha: Φρέσκο, ιδιαίτερο και μοναδικό, όσο premium είναι για εμάς και αποδέκτης του.

H χριστουγεννιάτικη συλλογή του IUMAN είναι τολμηρή, κομψή και απροσδόκητη

Κάθε κομμάτι διηγείται μία ιστορία, σχεδιασμένη για όσους θέλουν να ζήσουν τα Χριστούγεννα με προσωπικότητα και ελαφρότητα.

15 διάσημοι που υπήρξαν μακρυμάλληδες με επιτυχία - ή και όχι

Για κάποιους από αυτούς, δε γνωρίζαμε καν πως είχαν ποτέ τους μακριά μαλλιά.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Paul Smith Loves Barbour: Όταν η βρετανική κομψότητα αποκτά νέο, τολμηρό λεξιλόγιο

Η νέα συλλογή Paul Smith x Barbour AW25 φέρνει μια σύγχρονη ματιά στα εμβληματικά jackets της Barbour, με απρόβλεπτες αποχρώσεις, patchwork λεπτομέρειες και παιχνιδιάρικο βρετανικό ύφος.