
B27: Τα νέα sneakers του οίκου Dior
Κάτι μας λέει ότι θα γίνουν ανάρπαστα εν μία νυκτί.
Σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019, ο οίκος Dior πρωτοπαρουσίασε τα sneakers που έγιναν το it αθλητικό παπούτσι της χρονιάς και μας παρέδωσαν μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες των τελευταίων ετών στη βιομηχανία της μόδας. Κατά την παρουσίαση της pre-fall 2020 men collection του Dior Men στο Μαϊάμι, ο γαλλικός οίκος υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Kim Jones αποκάλυψε τότε τη σύμπραξή του με το Jordan Brand της Nike λανσάροντας τα Air Jordan 1 High OG Dior sneakers: ένα ζευγάρι αθλητικά μποτάκια σε λευκό-γκρι του πάγου χρώμα με το μονόγραμμα του Dior να "γεμίζει" το logo της Nike, που ήταν κομμάτι της συλλεκτικής, sold out συλλογής Dior x Air Jordan.
Σήμερα, ο Dior ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο αθλητικό ζευγάρι υποδημάτων που θα γίνει ανάρπαστο εν μία νυκτί και φλερτάρει να αναδειχθεί ως το sneaker shoe της χρονιάς.

Ο Kim Jones σχεδίασε το μοντέλο B27, που θυμίζει αρκετά το Air Jordan 1 High OG Dior και αναμένεται να βγει στην αγορά στις 30 Οκτωβρίου μέσα από την ιστοσελίδα του οίκου. Θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα -λευκό, μαύρο και γκρι- και σε δύο διαφορετικές εκδοχές την low-top και την high-top.
Το κυρίαρχο υλικό κατασκευής τους είναι το δέρμα με το εμβληματικό logo του οίκου να εμφανίζεται στο πλάι της σόλας και στο κάτω μέρος αυτής.

Να σημειωθεί ότι η τιμή της low-top εκδοχής θα ανέρχεται στα 790 ευρώ, ενώ της high-top στα 890 ευρώ.
Από: Esquire UK
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style
Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.
Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.
The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα
Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.
Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025
Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.
Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο
Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.
Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.