Σπάζοντας όλες τις συμβάσεις με τα Adidas ZX 2K Pure

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα sneaker.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 18 Φεβρουαρίου 2021

Ήδη από την πρώτη τους κυκλοφορία, τα adidas Originals ΖΧ εκφράζουν την ασυμβίβαστη και προχωρημένη καινοτομία. Σήμερα, τα adidas Originals παρουσιάζουν το ZX 2K Pure, τη νέα έκδοση του διάσημου sneaker, που, όπως πάντα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και σπάει όλες τις συμβάσεις. 

Το ZX 2K Pure έχει δημιουργηθεί από μια σειρά φαινομενικά διαφορετικών κομματιών και συνδυάζει έναν αριθμό διακριτών σχεδιαστικών στοιχείων και λεπτομερειών, παρουσιάζοντας όμως ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα.

Σπάζοντας όλες τις συμβάσεις με τα Adidas ZX 2K Pure

Το πρωτοποριακό sneaker διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνω μέρος με διχτυωτή επικάλυψη ripstop, πλεχτό σύστημα κορδονιών και τις τρεις εμβληματικές ρίγες της adidas. Στο κάτω μέρος του παπουτσιού ξεχωρίζει η καλυμμένη ενδιάμεση σόλα BOOST και η έντονη φτέρνα με κάλυμμα από TPU. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ZX 3

Φτάνοντας τον οπτικό σχεδιασμό της adidas στα όριά του, το  ZX 2K Pure κυκλοφορεί σε τέσσερις ξεχωριστές χρωματικές εκδοχές: μαύρο με γκρι και πορτοκαλί, λευκό με γκρι και πορτοκαλί, λευκό με γκρι και άσπρο της κιμωλίας, ανοιχτό κίτρινο με ιβουάρ και κρεμ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ZX 1

Το νέο ZX 2K Pure κυκλοφορεί παγκοσμίως από τις 11 Φεβρουαρίου 2021 και είναι διαθέσιμο στο adidas.gr και online σε επιλεγμένα sneaker stores.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.