Σπάζοντας όλες τις συμβάσεις με τα Adidas ZX 2K Pure

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα sneaker.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 18 Φεβρουαρίου 2021

Ήδη από την πρώτη τους κυκλοφορία, τα adidas Originals ΖΧ εκφράζουν την ασυμβίβαστη και προχωρημένη καινοτομία. Σήμερα, τα adidas Originals παρουσιάζουν το ZX 2K Pure, τη νέα έκδοση του διάσημου sneaker, που, όπως πάντα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και σπάει όλες τις συμβάσεις. 

Το ZX 2K Pure έχει δημιουργηθεί από μια σειρά φαινομενικά διαφορετικών κομματιών και συνδυάζει έναν αριθμό διακριτών σχεδιαστικών στοιχείων και λεπτομερειών, παρουσιάζοντας όμως ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα.

Σπάζοντας όλες τις συμβάσεις με τα Adidas ZX 2K Pure

Το πρωτοποριακό sneaker διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνω μέρος με διχτυωτή επικάλυψη ripstop, πλεχτό σύστημα κορδονιών και τις τρεις εμβληματικές ρίγες της adidas. Στο κάτω μέρος του παπουτσιού ξεχωρίζει η καλυμμένη ενδιάμεση σόλα BOOST και η έντονη φτέρνα με κάλυμμα από TPU. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ZX 3

Φτάνοντας τον οπτικό σχεδιασμό της adidas στα όριά του, το  ZX 2K Pure κυκλοφορεί σε τέσσερις ξεχωριστές χρωματικές εκδοχές: μαύρο με γκρι και πορτοκαλί, λευκό με γκρι και πορτοκαλί, λευκό με γκρι και άσπρο της κιμωλίας, ανοιχτό κίτρινο με ιβουάρ και κρεμ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ZX 1

Το νέο ZX 2K Pure κυκλοφορεί παγκοσμίως από τις 11 Φεβρουαρίου 2021 και είναι διαθέσιμο στο adidas.gr και online σε επιλεγμένα sneaker stores.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα